Pluspunten
duidelijke site, vlotte levering, waarbij het produkt goed 'beschermd' is ingepakt
Verbeterpuntengeef een 9,5 , want ook al ben ik meer dan tevreden, perfect geef ik niet. zo blijft er aandacht voor jullie produkten! ;)
Pluspunten
snel en keurig afgeleverd en mooi ingepakt als kado
Pluspunten
Vriendelijke en correcte communicatie.
Pluspunten
het geheel was positief
Pluspunten
Snelheid Duidelijke communicatie over de dag dat geleverd wordt.
VerbeterpuntenDe bezorger sprak geen woord Nederlands.
geen
Pluspunten
Snel geleverd! Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenZorg voor een iets aantrekkelijkere website.
Pluspunten
site ziet er wervend uit, ruime keuze in artikelen
VerbeterpuntenOp site staat dat er vier onderzetters in verpakking zitten. Bij aankomst bestelling blijken er 6 in te zitten. Wel intussen twee verpakkingen besteld omdat aantal 4 te weinig was. Levertijd was twee dagen en niet zoals op site; Voor 19.00u besteld, de volgende dag in huis.
Pluspunten
betaalbaar snelle levering origineel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles naar wens en snelle leverage. Ik was zeer onder the indruk.
VerbeterpuntenNiks waar worden aan vuil moeten worden gemaakt.
Pluspunten
Snel en accurate service en "what you see is what you get"!. Uitstekend.
geen
Pluspunten
Werkt volgens afspraak Levert een goed product.
Pluspunten
Artikel juist geleverd maar niet op het afleveradres zoals gevraagd !
VerbeterpuntenTransportkosten betaald en nooit thuis geleverd. Geen afleverbewijs na gelaten. Tot 2x zelf moeten rijden naar afleverpunt. Kortom geen aanrader!!
Het apotheekkastje dat ik bij u besteld heb, steekt kapot in de doos. Dit was een cadeau voor mijn schoondochtertje die afgestudeerd is als apotheker. Hoe kan ik een nieuw verkrijgen? Ik heb direct een nieuw gekregen! Schitterende service! Bedankt!!!