Blij dat ik deze site gevonden heb

Ik vond heel leuke kadootjes, verantwoord (bamboe) en ze worden snel geleverd. Leuke mooie productrn

goed.

geweldig.

Gewoonweg super

Volgende dag had ik mijn pakketje reeds in huis. Snelle levering. Product voldoet aan mijn wens(en). Duidelijke communicatie. Voor herhaling vatbaar

Geweldig !!

Ziet er goed verzorgt uit,netjes verpakt

Netjes verpakt, donderdag besteld,vrijdag bezorgd. Prima toch !

Snel en prima schootkussen

Snel en prima schootkussen

Leuke artikelen en snelle service

Op zoek naar schootkussens kwam ik bij de site uit. Veel keus, makkelijk te bestellen en met 2 dagen binnen.

Levering zeer snel, en vriendelijke klantenservice. Wijnfleshouder ontzettend leuk kado.

Niks op aan te merken, alles prima geregeld.

Super dienstverlenend en meedenkend

De maandag voor kerst, mijn bestelling doorgegeven en eind van de dag al de bevestiging dat het ging lukken om alles voor kerst te bezorgn.

Prima geregeld snelle levering

Goeie service

Duidelijk en snel bezorgd

Helemaal top en snel verstuurd!

keurig op tijd , als beloofd

besteld.... bevestigd en op tijd ontvangen

Prima service!

Prima bedrijf! Via mijn mobiel lukte het niet om te betalen voor de service van inpakken in Kerstpapier. Via.e-mail wel en nog gratis ook. Top!

Prima kwaliteit en snel geleverd

Een site om te onthouden.

Supersnelle levering

Binnen 48 uur ontvangen

Mooi

Goed verpakt en veilig geleverd

Zeer vlotte levering!

‘s Avonds besteld en al de volgende ochtend om 8 uur kreeg ik artikel. Knap hoor.

Snel en netjes

Duidelijke site netjes verpakt en snel geleverd. Raad dit bedrijf zeker aan.

Degelijke service

Mooi en goedverpakt en snelle levering en de vrouw is er content mee

Uitstekend!

Makkelijk bestelling kunnen plaatsen, snelle levering, kado zit in een mooie verpakking, helemaal blij!

Zo verzorgde zending!

Klantvriendelijk

Snel geleverd. Netjes en feestelijk ingepakt. Attente zaak die mijn foutje in het begeleidend schrijven slim oploste...Lof! De koe is liefdevol uitgepakt. Groetjes Laurens

Ik had een koe uit de cowparade besteld, betaald en gelijk al de volgende dag geleverd. Prima service

Tingietersweg 83

2031 ER Haarlem