Pluspunten
Artikel goed verpakt, vloote bezorging. Artikel is erg leuk. Was een echte 'blikvanger' op het feest.
Pluspunten
Ik heb een laptop kussen aangeschaft. Op de site ziet dat er heel leuk uit. De beschrijving ook. het product blijkt uiteindelijk van inferieure kwaliteit met een blad van karton. Een waardeloos product voor de aanzienlijke prijs van €19,95 exclusief kosten voor verzending. Daar komt dus nog €5,= verzendkosten bij, al met al €24,95! Retourzending van het product kost dan ook nog eens €7,=. Het aankoop bedrag is wel terug betaald, dat wel, maar de 'kater' van deze waardeloze aanschaf met €7 kosten voor de retournering blijft.
VerbeterpuntenBij retourzending zou het correct zijn een antwoordnummer op te geven. Nu kunnen de kosten voor retourzenden de kosten voor aanschaf overstijgen.
Wij betreuren het dat het laptopkussen niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Het blad is vervaardigd uit MDF plaatmateriaal en is bedrukt met een afbeelding. Wij hanteren een periode van 30 dagen waarin u het artikel zonder opgaaf van reden kunt retourneren. Op onze website staat beschreven dat wij daarbij de aankoopkosten en verzendkosten bij aankoop vergoeden. Alleen de kosten van het retour zenden zijn voor uw rekening. Onze retourprocedure voldoet daarmee aan alle wettelijke eisen. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk en voldoen aan alle eisen die dit keurmerk stelt. Wij garanderen daarom hoge service en zullen altijd ons uiterste best doen om u van dienst te zijn. Helaas hebben we u niet tevreden kunnen stellen en dat spijt ons
Afhalen als mogelijkheid geven Verzendkosten verlagen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Aparte artikelen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hoge snelheid
VerbeterpuntenProduct was duurder dan in winkel en dan inclusief verzendkosten al met 50 procent duurder dan normaal.
Pluspunten
Ik vond het prettig dat je de avond van de dag dat ik de bestelling heb gedaan al kon volgen waar je pakketje was en tussen welk tijds bestek je het pakketje kon verwachten
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
goede service!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelheid afleveren artikel, kaartje wat erbij kan met boodschap. Was een verrassing dus kon meteen op het adres afgeleverd worden. Afterpaywerkt ook prima .
Pluspunten
Snelle en accurate levering.
Pluspunten
Het cadeau dat ik zocht was beduidend goedkoper dan bij andere aanbieders, zelfs inclusief de verzendkosten. Afhandeling ging ook correct, met een duidelijke mail nadat het pakket was overgedragen aan de bezorgdienst.
VerbeterpuntenBij afleveradres had ik graag gekozen voor een dienst als Pakjegemak (PostNL) of Kiala. Nu moest ik mijn eigen adres opgeven in de wetenschap dat de bezorger komt als ik op mijn werk zit.
Pluspunten
mijn mailtje - met een vraag - werd meteen prima beantwoord
Pluspunten
Goede service, snelle levering en mooi pakpapier!
Verzendkosten zijn niet per se nodig, ik woon dichtbij Santpoort maar toch moet ik 4,95 kosten betalen voor het verzenden. Ik had het ook op kunnen halen, maar die optie kon ik niet vinden. Is die er?
Pluspunten
Bestelde was niet op voorraad, meteen bericht gekregen met alternatief. Na reactie daarop snel bevestiging gekregen.
VerbeterpuntenAangeven of produkt op voorraad is