Pluspunten
hele snelle levering en heel goed ingepakt
Verbeterpuntenhelemaal niks gewoon alles geweldig
Pluspunten
Op verzoek binnen één werkdag geleverd, zodat het cadeautje nog op tijd was voor een housewarming
Pluspunten
Na verkeerd ingehouden verzendkosten zijn deze snel gerestitueerd.
Pluspunten
Vlotte bezorging.
Geen verbeterpunten of tips. Uitstekend werk!
Pluspunten
super snelle levertijd
VerbeterpuntenNVT
Ja, de prijs blijkt achteraf erg hoog. Daardoor zal ik niet snel weer bij dit bedrijf bestellen.
Op het moment van aankoop van de leeslampjes kwam een groot concern in huishoudelijke artikelen met een stuntactie van soortgelijke leeslampjes. Wij kunnen en willen hier niet tegen concurreren. Wij hebben de mogelijkheid geboden de lampjes kosteloos te retourneren.
Pluspunten
Zeeer snelle levering!
Pluspunten
Ik heb wat besteld en snel gekregen via de post Dus ik ben tevreden
Pluspunten
Snelle levering,
VerbeterpuntenGeen idee. Ik heb het artikel pas 1 dag in huis. Vandaar dat ik meerdere malen met nvt heb geantwoord.
Pluspunten
Prima webwinkel met vriendelijk contact, goede service en leuke producten!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goede service, snelle levering en leuke gadgets te koop!