fijne produkten

Fijne produkten. Voor 16:00 uur besteld maar helaas de volgende dag niet binnen en toen ook niet bij de buren geleverd dus weer een dag later pas op kunnen halen op servicepunt.

Snelle levering en geweldige service

Ik was wat vergeten bij te bestellen en na een mailtje mocht ik deze alsnog bij mijn bestelling toevoegen. Dat scheelde mij weer extra verzendkosten. De kwaliteit van de producten is rond uit super.

Snelle levering en super service

Ik werd na het plaatsen van m’n bestelling gebeld, omdat ik een aantal items had besteld waar nog wat extra tips bij hoorde. Die kreeg ik via de telefoon toegelicht. Heel erg fijn, zeker voor iemand, die net als mij, net begint met schminken. Ook was mijn bestelling na 16:00 geplaatst, maar alsnog de volgende dag in huis.

Supersnel bezorgd, goede kwaliteit schmink

Uitstekende service, kwalitatief goede producten

Heel veel keuze uit mooie producten. Goede kwaliteit schmink. Gebruiken we al jaren naar volle tevredenheid. Snelle levering!

Mooie producten

Snelle levering, goed verpakt en duidelijke uitleg op de site!

Snel levering, uitsekend kwaliteit

Ik ben beginner en ik vond genoeg informatie op de website om hopelijk nieuwe hobby te starten. Van ruime assortiment heb ik basis artikelen gekozen. De kwaliteit is prima. De levering heel snel. Bedankt!

Geweldige winkel! Uitmuntende service!!!

Wat een uitmuntende webshop!! Ga vooral zo door!!!

UITMUNTEND

gisteren besteld, vandaag al daar Kwaliteit prijs verhouding helemaal OK Super km ik graag weer terug

Super services

Mijn bestellingen geplaats voor 16 uur volgende dag in huis zoals ze schrijven op de site. Alles netjes verpakt en goed verzorgd

Fijne webshop, snelle levering

Fijne webshop! Met goede uitleg. Alles supersnel geleverd.

Snelle verzending. Prima producten.

Fijne webshop met veel uitleg over schminken.

Bijzonder snel en vriendelijk personeel

Een vergeten sponsje werd direct met de post verstuurd. Men belde en mailde direct dat het in orde komt. Heel betrouwbaar dus.

snelle service en perfect advies!!

verder niets over te melden. Alles keurig verzorgd en in orde. top!

perfect en snel geregeld.

Website is gebruiksvriendelijk en bestelling is snel en correct verzonden.

Snel en vriendelijk

Snelle levering. Foute levering snel en vriendelijk hersteld. Kreeg nog wat extra ook.

Fijne producten, snelle verzending

Fijne producten, snelle verzending.

Snelle service, mooie producten

Duidelijke site, leuke tips, mooie prijzen. Veel keus aan producten

Snelle correcte service Helemaal happy

Alles gevonden dankzij de duidelijke website en vlotte service!! TOP!!

Superservice!

Ik had een verkeerde bestelling gedaan en het was met 1 telefoontje geregeld. Daarna hele snelle verzending dus erg tevreden.

Vlotte fijne service

Een top bestelling met een goede communicatie, dachten mee, ging fijn

top servies

echt een aanrader , vriendelijke dame ze helpt je steeds met al u vragen

Mooie producten en goede service!

Fijne producten, snelle verzending en alles netjes en goed verpakt. Zeker een aanrader!

super ervaring

Heel vriendelijk mailverkeer, snelle levering, producten lijken kwalitatief te zijn. eerste blisters zijn gelukt! Tevreden klant!

42 Heikantsestraat A

Oosteind 4909BR