Fijne schmink.

heel erg tevreden

Snelle levering. Het is altijd een feestje om deze schmink te verwerken.

Schmienk bleef goed zitten.

Gewoon geweldig.

Snelle levering, goede service. Hier ga ik zeker nog eens iets bestellen.

Pieten spullen

Ik had pieten smink besteld had groter potje verwacht maar het gaat der mee lukken en lippen potlood. Zeer snelle levering net service goeie uitleg zal hier zeker nog keer bestellen en zekers aan raden aan anderen

Snelle levering en zeer goede kwaliteit!

Snelle levering en zeer goede kwaliteit!

Lekker snel, goeie prijs

Snelle levering, dat vind ik zeer belangrijk

Topper!

Ruim en gewoon goed assortiment , snelle levering, leuke extraatje gratis gekregen.

Duidelijke webshop, veel tips en snelle levering

Leuke website en mooie materialen!

Supersnelle verzending en alles zeer netjes verpakt. Reageert gelijk op mail. Bedankt Saskia!

Super vriendelijke en snelle service

Super vriendelijke en snelle service

Top producten, bestelling was snel binnen!

geweldig

informatie over levertijd goed vermeld op de site (ivm vakantie). Produkten fijn om mee te werken

Perfecte (af)levering

Ik had jammer genoeg de website net leren kennen in jullie vakantie. Dus ik moesg wachten. Maar zoals vermeld is alles toegekomen. Dus perfect !

SUPER SERVICE

Super snelle levering en service...had bestelling geplaatst maar wou nog iets erbij doen na betaling..mailtje gestuurd..kreeg onmiddelijk antwoord (op zondagavond) maandagmorge op de bus, dinsdagmorgen ontvangen... super materiaal

een prima webshop

snelle bediening mooi materiaal alles tip top

Glitterttatoo

Super leuk, goede service

Goede ervaring snelle levering

Super mooie smink en penselen! Fijn in gebruik! Snelle levering dus helemaal super

Snelle levering, fijne producten om prachtig te kunnen schminken.

De kwasten voelde goed aan. Ook de schmink gaf een mooi resultaat.

Heel mooie, degelijke materialen. Schminken wordt nog leuker! Met de duidelijke uitleg in de filmpjes, de voorbeelden en de bijhorende materialen kun je onmiddellijk aan de slag! Ik koop hier nog!

Kwaliteit!!

Goede kwaliteit en snelle services. Duidelijke website

Makkelijke website, snelle levering

Gewoon top! Duidelijke en makkelijke website, je kan alles vinden. Snelle levering en wat ik leuk vind is dat je schmink voorbeelden bij je bestelling krijgt, een leuke verrassing.

Heel fijne webshop

Leuke spullen, mooi overzicht en handige filmpjes ivm technieken. Snelle levering en heel erg klantvriendelijk! Ik kom hier nog!

Makkelijk bestellen en snel verzonden tegen redelijke verzendkosten.

42 Heikantsestraat A

Oosteind 4909BR