Laden reviews...
31 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering, ruime keuze en goede kwaliteit. Bestellingen komen meestal snel en goed verpakt aan. Enkele problemen werden snel opgelost dankzij de responsieve klantenservice. Over het algemeen vertrouwen shoppers op deze winkel en waarderen ze de betrouwbaarheid.
Pakket was supersnel geleverd. Sneller dan gedacht. Ook heel netjes en goed verpakt. Dankjewel alvast
22 June 2026
Regina
Hooglede, België
Mooie spullen, makkelijk te bestellen, snelle levering, goed verpakt, heerlijk om mee te werken
12 June 2026
Ineke
Etten-leur
Snelle service, goede producten!
5 June 2026
Lies
Brugge
Besteld en werd snel geleverd. Potjes zelfs nog iets groter dan ik had verwacht nav de omschrijving.
30 April 2026
Iris
Breda
Mooie schmink, netjes verpakt.
21 April 2026
Lydia
Alteveer
Van het assortiment kan je alleen maar blij worden. Het wordt snel bezorgd. Tot nu toe nog geen kritiekpunt gevonden. Als schminker ben ik heen blij met jullie
21 April 2026
Anja
Nieuwegein
.peima webshop, snelle levering!
18 April 2026
Kitty
Roosendaal
Ruime keuze, snelle verzending, zorgvuldig verpakt. Uitstekend!
16 April 2026
M
W
Vlotte betaling, vlotte en correcte levering. Kwaliteitsvolle producten.
15 March 2026
Liesa
Zwalm
Ruime keuze. Goede kwaliteit. Snelle levering.
27 February 2026
M
Nijmegen
Goede producten en uitstekende en persoonlijke service. Een stempelkit was niet meer beschikbaar, geld werd terug overgemaakt en als goedmaker werd de rest gratis verzonden met een handgeschreven notitie erbij. Fijne ervaring.
19 February 2026
Jaimie
Maastricht
Het was makkelijk in gebruik en heb er heel de avond plezier van gehad.
18 February 2026
Kim
Lieshout
Het palet met de basiskleuren mist wit en zwart. Het boekje met voorbeelden en uitleg leggen het niet heel uitgebreid uit stap voor stap. Mij was niet opgevallen bij bestellen dat de penselen plastic zijn en niet zoals je normaal een penseel verwacht. Sjablonen krijg ik er niet mooi op liep meteen uit. Al bij al voldeed het niet helemaal aan de verwachtingen en vond ik het best prijzig.
Beveelt niet aan
18 February 2026
Debby
Venlo
vlak voor de carnaval besteld en toch binnen een dag bezorgd, compleet, super kwaliteit en zeer uitgebreid assortiment! Heel blij mee
17 February 2026
Inge
Uden
Gevraagd of mijn pakketje uitzonderlijk ook vandaag mee op de post kon (om 16u45) omdat ik ziek thuis ben (met nog een zieke tweeling). Ik wil mijn dochter overmorgen toch een mooie carnaval kunnen geven, want ze kijkt er zo naar uit! Ik kreeg onmiddellijk reactie dat het geen probleem was en mijn pakketje werd onmiddellijk mee verstuurd! Zo lief van hun!!
11 February 2026
Jessica
België
Schmink afgeleverd welke anders was dan afgebeeld op de website. Klacht werd meteen opgepakt. Contact was prettig. Nog onduidelijk hoe het wordt opgelost.
7 February 2026
Moniek
Enschede
Mijn bestelling is snel geleverd, de producten zijn echt fijn, heb al vaker besteld bij deze firma!
2 February 2026
Carolien
Swalmen
Snelle levering! Mooie schitterende glitters!
1 February 2026
Kitty
Roosendaal
Snelle levering, duidelijke omschrijving van de producten, eenvoudig bestellen
23 January 2026
Anneliese
Zwijndrecht
Fijn en goed
10 January 2026
Meike
Hoensbroek
Er stond een foutje op de website, waardoor de levering niet helemaal klopte. Dit is snel en netjes opgelost, heel tevreden!
17 December 2025
Marga
Noord Drenthe
Het nodigd je uit om aan de slag te gaan.
16 December 2025
Linda
Borgerhout
Goede producten, snelle levering :)
14 November 2025
Laura
Ermelo
Ik was opzoek naar een mooi3 , felroze schmink. Deze gevonden en besteld. Snelle toezending !
13 November 2025
Peggy
Roermond
Ruime keuze en heel snelle levering. Producten verzorgd verpakt zodat niets lekken kan bij vloeistoffen.
28 October 2025
N.
Lievegem
SchminkWebshop Colours is een webshop vol kleur: meer dan 80 verschillende kleuren Superstar Face- and Bodypaint, heel veel mooie glitters, penselen, schminkboeken etc.
Service en uitleg van producten is voor ons heel belangrijk. Daarom vind je bij SchminkWebshop Colours heel veel pagina's met uitleg en schminkvoorbeelden.
Heikantsestraat 42 A
4909BR Oosteind