• Communicatie

Pluspunten

super mooie site, goede producten, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed op de hoogte hoe en wat over je bestelling,

Hoge verzendkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke kleuren

De prijzen mogen wel iets lager

• Communicatie

Pluspunten

mooie overzichtelijke website goede betaalbare producten ruime keuze snelle levertijd leuke schminkvoorbeelden met duidelijke uitleg op de website

echt niet van toepassing

• Communicatie

Pluspunten

Hele duidelijke communicatie, de glow in the dark verf die ik besteld heb is van goede qualiteit en ik had het snel in huis: Zelfs toen ik het na 4 uur bestelde op donderdag is het toch op vrijdag afgeleverd.

Ik wist niet dat ik een kwastje kreeg bij mijn schmink, dat was dus een leuke verassing, maar wellicht goed om erbij te vermelden

• Communicatie

Pluspunten

Snel gereageerd via de mail. Snel een nieuw dekseltje opgestuurd.

Bij het verpakken luchtzakjes stoppen. Minder risico op beschadigen.

• Communicatie

Pluspunten

Breed assortiment, uitgebreide statusmeldingen van order, bevestiging en snelle levering.

• Communicatie

schmink mag wat harder en dekkender..

• Kwaliteit

Pluspunten

Super site...snelle levering ...duidelijke uitleg..en op vragen wordt snel gereageerd...

• Communicatie

Pluspunten

Colours reageert altijd erg snel en denkt goed mee. Geeft goed advies, fijn zo'n betrouwbare webshop! Bestelling altijd snel in huis.

• Communicatie

Pluspunten

Goede en overzichtelijke site met duidelijke info over gebruik van de producten, ruim assortiment, redelijke prijzen, snelle levering, goede info over orderstatus, mooie producten.

• Communicatie

Pluspunten

Ik had per ongeluk glitters dubbel besteld en werd meteen door Saskia gebeld om het op te lossen. Klantgericht! Super. Hele mooie voorbeelden op de site Direct verzonden

Veel te veel keus ;)

• Communicatie

Pluspunten

Hele goede communicatie! Heel flexibel! Snelle verzending!

• Communicatie

Pluspunten

Netjes en snel afgehandeld, alles keurig verpakt en ik ben zeer tevreden over de producten. Op de site werd netjes uitgelegd welke producten waarvoor geschikt zijn en ik vond het zeer prettig dat er bij de meeste kleuren plaatjes stonden van kinderen of volwassenen met deze kleur op hun huid, zodat je meteen kan zien wat je ermee kan.

Ik vond het op de site niet handig dat ik geen overzicht kon krijgen van mijn winkelmandje tenzij ik naar "afrekenen" ging. Het pop-up venstertje is leuk bedacht maar als je een flinke lijst producten hebt is het niet overzichtelijk. Verder zou ik de menulijst voor de verschillende producten versimpelen. Momenteel is er een flinke lijst met vrij lange namen en weinig tussenruimte waardoor het hele webwinkel-menu samensmelt en een specifiek product moeilijk te vinden is. Misschien in plaats van "Superstar Schmink" en "Superstar Metallic Schmink" etc. een enkele link "Kleuren" die leidt naar de keuze "Superstar" die vervolgens weer leidt naar de keuze "Basis" of "Metallic". Een drop-down menu zou hier uitermate voor geschikt zijn: http://maxcdn.webappers.com/img/2008/10/free-css-drop-down-menu.png . Wellicht helpt dit. Excuses voor het uitgebreide verhaal, ik kom van een digitale kunst- en technologie achtergrond dus gebruiksvriendelijkheid en layout van websites staat mij na aan het hart, haha!

• Communicatie

Pluspunten

Ik vond het heel prettig dat er met mij meegedacht wordt. M.b.t. de postorderkosten. Hele goede duidelijke website met veel diverse producten Ga zo door!!!

• Communicatie

Pluspunten

- snelle levering - schminkvoorbeeld van tijger bij de bestelling - netjes verpakt

• Communicatie

Pluspunten

Overzichtelijke site, groot aanbod. Snelle en nette levering.

• Communicatie

Pluspunten

snelheid van levering, nakomen van afspraken

geen

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle levering!!

Gratis verzending boven de 100 euro misschien verlagen......

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke website. Leuke producten en snelle correcte levering.

• Communicatie

Pluspunten

Super mooie Schmink, dekt goed en zuinig in gebruik. Leuk dat er een extra voorbeeld fotokaartje bij de bestelling zit. Ik houd wel van zulke persoonlijke kleinigheden. Snelle levering Goed en stevig verpakt.

Een tip: Ik heb het exclusive schminkpalet gekocht en van dit palette gaan de tinnentjes heel gemakkelijk los van het pallet. Ik kan mij voorstellen dat sommige schminkers dit gemakkelijk vinden zodat ze de kleur los kunnen pakken in de hand. Zelf vind ik het iets minder prettig en ga het binnenkort vast lijmen. Ik had het persoonlijk wel fijn gevonden als dit bij de omschrijving had gestaan. Wel super mooi palette trouwens.

Heikantsestraat 42 A

4909BR Oosteind

Over VOF Schmink & Co

SchminkWebshop Colours is een webshop vol kleur: meer dan 80 verschillende kleuren Superstar Face- and Bodypaint, heel veel mooie glitters, penselen, schminkboeken etc. Service en uitleg van producten is voor ons heel belangrijk. Daarom vind je bij SchminkWebshop Colours heel veel pagina's met uitleg en schminkvoorbeelden.