Snelle en goede service/levering 👌🏻

Besteld en paar dagen later in huis. Netjes afgeleverd, mooie artikelen.

Top service!! Goede producten!

Ik maakte mijn bestelling en wou die onmiddellijk betalen met bancontact. Tijdens die betaling kreeg ik de melding dat de betaling mislukt was... Ik dacht eraan om de bestelling de volgende dag opnieuw te proberen. Toen ik de volgende dag bij mijn bankgegevens keek, zag ik dat de betaling wel was doorgegaan. Ik stuurde een mailtje naar de klantendienst van de schminkwebshop en die gaven de bevestiging dat de betaling gelukt was en dat mijn bestelling doorgekomen was. Een zeer behulpzame dame stuurde mij de bevestiging nog eens door via mail. Enkele dagen later kreeg ik mijn bestelling al via postpakket. Alles zat er mooi in en de producten zijn perfect! Ik heb deze webshop al aanbevolen aan vrienden!

Snel geleverd mooie produkten

Fijne schmink

Super service, snelle levering en fijne uitleg.

Super fijn advies, vriendelijk en een super snelle service. Alles keurig bezorgd en precies zoals op de foto's. Ik ben heel erg blij met deze webshop.

5 sterren, zegt genoeg :-)

Heel snelle levering, van de prachtigste schmink en glittertattoo materialen! Ik ben fan! Leuk ook de leuke schminkkaarten er GRATIS bij, met leuke nieuwe schminkideeen! Tot de volgende bestelling!

Mooie spullen en snelle levering.

Bestelling wordt erg snel geleverd. Spullen zijn van top kwaliteit.

Kwaliteit & perfecte dienstverlening

Een toegankelijke website, perfecte dienstverlening, topkwaliteit

TOP! prima service

Snelle levering van het product, helemaal blin mee, hierdoor waren de kinderen erg enthousiast :) Top!

snelle levering zelfs in frankrijk

top produkt professioneel materiaal , moeilijk verkrijgbaar in frankrijk

Zeer snelle levering en top producten

Zeer snelle levering en top producten

Goede snelle service

Duidelijke foto's, goede prijzen. Snel verzonden en netjes verpakt. Gewoon goed dus.

Altijd netjes en snel bezorgd

Al jaren bekend bij Colours. Bestellingen worden altijd snel en netjes verstuurd.

fijne produkten

Fijne produkten. Voor 16:00 uur besteld maar helaas de volgende dag niet binnen en toen ook niet bij de buren geleverd dus weer een dag later pas op kunnen halen op servicepunt.

Snelle levering en geweldige service

Ik was wat vergeten bij te bestellen en na een mailtje mocht ik deze alsnog bij mijn bestelling toevoegen. Dat scheelde mij weer extra verzendkosten. De kwaliteit van de producten is rond uit super.

Snelle levering en super service

Ik werd na het plaatsen van m’n bestelling gebeld, omdat ik een aantal items had besteld waar nog wat extra tips bij hoorde. Die kreeg ik via de telefoon toegelicht. Heel erg fijn, zeker voor iemand, die net als mij, net begint met schminken. Ook was mijn bestelling na 16:00 geplaatst, maar alsnog de volgende dag in huis.

Supersnel bezorgd, goede kwaliteit schmink

Uitstekende service, kwalitatief goede producten

Heel veel keuze uit mooie producten. Goede kwaliteit schmink. Gebruiken we al jaren naar volle tevredenheid. Snelle levering!

Mooie producten

Snelle levering, goed verpakt en duidelijke uitleg op de site!

Snel levering, uitsekend kwaliteit

Ik ben beginner en ik vond genoeg informatie op de website om hopelijk nieuwe hobby te starten. Van ruime assortiment heb ik basis artikelen gekozen. De kwaliteit is prima. De levering heel snel. Bedankt!

Geweldige winkel! Uitmuntende service!!!

Wat een uitmuntende webshop!! Ga vooral zo door!!!

UITMUNTEND

gisteren besteld, vandaag al daar Kwaliteit prijs verhouding helemaal OK Super km ik graag weer terug

Super services

Mijn bestellingen geplaats voor 16 uur volgende dag in huis zoals ze schrijven op de site. Alles netjes verpakt en goed verzorgd

Fijne webshop, snelle levering

Fijne webshop! Met goede uitleg. Alles supersnel geleverd.

Snelle verzending. Prima producten.

Fijne webshop met veel uitleg over schminken.

Bijzonder snel en vriendelijk personeel

Een vergeten sponsje werd direct met de post verstuurd. Men belde en mailde direct dat het in orde komt. Heel betrouwbaar dus.

Heikantsestraat 42 A

4909BR Oosteind

Over VOF Schmink & Co

SchminkWebshop Colours is een webshop vol kleur: meer dan 80 verschillende kleuren Superstar Face- and Bodypaint, heel veel mooie glitters, penselen, schminkboeken etc. Service en uitleg van producten is voor ons heel belangrijk. Daarom vind je bij SchminkWebshop Colours heel veel pagina's met uitleg en schminkvoorbeelden.