Goeie service, ondanks drukte netjes op tijd geleverd.

Mooie produkten, Meedenkend en goede service

Wij hadden diverse pakketten besteld. Hierdoor zouden wij dan dubbele items ontvangen. Maar Schminkwebshop nam uit zichzelf contact met ons op om in overleg andere items te leveren voor de waarde van de dubbele items.

prima product

goed smeerbaar

Contact en bestelling dik in orde

Op aanraden van een bekende en ervaringsdeskundige op het gebied van schminken bij de Schminkwebshop terecht gekomen. Omdat ik niet goed wist wat te kiezen om te starten met schminken vooraf prettig contact gehad. Vervolgens een bewuste keuze gemaakt en de bestelling snel geplaatst. De bestelling is snel verwerkt en in een mooi plat pakje bezorgd. Nu alleen nog even spannend hoe onze dochter er met Sinterklaas op zal reageren.

afgeschminkt!!!!!

snel en correct geleverd.

Netjes en op tijd geleverd!

Ik kreeg geen bevestiging via de mail, dus wist niet of alles goed door was gekomen. Totdat het pakketje ineens door de brievenbus was gedaan 2 dagen later!! Ook zat er een leuk persoonlijk berichtje bij en kleine chocolaatjes. Super dus!

Topservice

Ik had 1 kleur per ongeluk 2 keer in mijn winkelmandje liggen en dat werd door ze opgemerkt.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Voor 16.00 uur besteld en de volgende dag compleet in huis!

Geweldig!!

Via de mail werd ik op de hoogte gebracht van de ze status van mijn bestelling. Mijn bestelling arriveerde netjes op tijd. Helaas ontbrak er een artikel. Na een mailtje gestuurd te hebben werd het artikel alsnog gestuurd. Super service, mijn complimenten!

Snel en goed

Handige website, snelle levering. Top!

Goede website. Duidelijke uitleg. Rubrieken meken het overzichtelijk

Bestelling perfect geleverd. Een ding vond ik jammer. De bruine kleur v d piet was donkerder geworden tov de vorige zending.

Fijne schmink.

heel erg tevreden

Snelle levering. Het is altijd een feestje om deze schmink te verwerken.

Schmienk bleef goed zitten.

Gewoon geweldig.

Snelle levering, goede service. Hier ga ik zeker nog eens iets bestellen.

Pieten spullen

Ik had pieten smink besteld had groter potje verwacht maar het gaat der mee lukken en lippen potlood. Zeer snelle levering net service goeie uitleg zal hier zeker nog keer bestellen en zekers aan raden aan anderen

Snelle levering en zeer goede kwaliteit!

Snelle levering en zeer goede kwaliteit!

Lekker snel, goeie prijs

Snelle levering, dat vind ik zeer belangrijk

Topper!

Ruim en gewoon goed assortiment , snelle levering, leuke extraatje gratis gekregen.

Duidelijke webshop, veel tips en snelle levering

Leuke website en mooie materialen!

Supersnelle verzending en alles zeer netjes verpakt. Reageert gelijk op mail. Bedankt Saskia!

Super vriendelijke en snelle service

Super vriendelijke en snelle service

Top producten, bestelling was snel binnen!

Heikantsestraat 42 A

4909BR Oosteind

Over VOF Schmink & Co

SchminkWebshop Colours is een webshop vol kleur: meer dan 80 verschillende kleuren Superstar Face- and Bodypaint, heel veel mooie glitters, penselen, schminkboeken etc. Service en uitleg van producten is voor ons heel belangrijk. Daarom vind je bij SchminkWebshop Colours heel veel pagina's met uitleg en schminkvoorbeelden.