Snelle service en mooie producten!

Mooie website met veel extra informatie, voorbeelden en uitleg. Prachtige producten, goede kwaliteit en snelle levering!

Super! Snelle & vriendelijke service en mooie producten!

Super! Snelle & vriendelijke service en mooie producten!

Snel en netjes geleverd.

Alles werd snel en netjes geleverd.

Goede en snelle service

Zeer duidelijke uitleg over producten en snelle service

Alles was naar wens !

Alles was zoals op de foto ! Tip top in orde , netjes verpakt , snelle levering en een leuk extra’tje ! Bedankt !

Snelle levering prima kwaliteit

Snelle levering ondanks pinksterweekend. Op de site stond er netjes aangegeven dat de bestelling wat langer ging duren. Desondanks super snel binnen. Zeker een bedrijf om vaker te bestellen

Mooie kwaliteit, vlot geleverd en bij vragen snel contact

Ik bestel met enige regelmaat producten bij Colours en ben er altijd tevreden mee. Laatste keer lukte de betaling niet ineens en had ik per ongeluk drie keer dezelfde bestelling geplaatst. Een belletje en het was direct opgelost.

Snel besteld en geleverd, netjes en met zorg verpakt. Ik ben tevreden!

Via een schminkcursus bij de schminkwebshop gekomen. Fijne overzichtelijke site. Makkelijk de artikelen te zien, bestellen en betalen. Na betaling snel een besteloverzicht ontvangen. Netjes een overzicht van verzenden gekregen. In het pakketjes nog wat schminkvoorbeelden ontvangen erg attent. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.

pico bello

prima service en de levering ws ook prima

• Communicatie

Pluspunten

Alles snel geleverd en keurig verpakt.

Pluspunten

Informatie is goed en volledig. Mooie en duidelijke foto's. De kleuren zijn overeenkomstig de afbeelding. Wat vertrouwen geeft.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Duidelijke communicatie hieromtrent. En heel kwalitatief materiaal aan een correcte prijs. Enkele toffe stappenplannetjes gekregen voor het grimeren.

• Communicatie

Pluspunten

Goede en snelle service

• Communicatie

Pluspunten

Goed te vinden en veel en mooie spullen!

GEEN idee!! Echt niet!

• Kwaliteit

Pluspunten

Heel snel geleverd, zelfs tijdens drukte. Goed aangegeven welk product waarvoor te gebruiken. Dit maakt een keuze en bestelling makkelijk.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en correcte levering en toffe producten.

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke uitleg en filmpjes over het schminken en het gebruiken van verschillende materialen.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie op een verzoek wat ik indiende, daarbij ook een andere optie qua verzending aangeboden om er zeker van te zijn dat het op het gewenste moment geleverd werd. Netjes verpakt.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, fijne producten om mee te werken, netjes verpakt. Snelle communicatie

Assortiment penselen uitbreiden

• Communicatie

Pluspunten

Snelle vriendelijke service

• Communicatie

Pluspunten

Veel verschillende producten. Besteld en snel in huis.

Heikantsestraat 42 A

4909BR Oosteind

Over VOF Schmink & Co

SchminkWebshop Colours is een webshop vol kleur: meer dan 80 verschillende kleuren Superstar Face- and Bodypaint, heel veel mooie glitters, penselen, schminkboeken etc. Service en uitleg van producten is voor ons heel belangrijk. Daarom vind je bij SchminkWebshop Colours heel veel pagina's met uitleg en schminkvoorbeelden.