Pluspunten

heel snelle levering, goede producten, uitgebreid assortiment

verzendingskosten voor België nogal aan de dure kant

• Communicatie

Pluspunten

In eerste instantie werkte het betalingssysteem niet correct,maar dit werd via de mail uitstekend opgelost. Toen er in het pakketje een extraatje zat, vond ik dat het echt heel keurig.

Ik zou graag een verlanglijstje zien.

• Communicatie

Pluspunten

Ze heeft femerkt dat ik wwn opmerkelijke kleur had besteld en heeft ze gelijk contact genomen om het te bespreken.

• Communicatie

Pluspunten

Fijne website waar veel informatie op te vinden is. Super snelle verzending van artikelen en snel antwoord op gestelde vragen per email.

Misschien idee om dag basisworkshop uit te breiden met vervolg dagworkshop

• Communicatie

Pluspunten

Ziet er allemaal prima uit, we gaan het pas gebruiken voor een voorstelling, maar het is speciaal aangeraden door mensen die eerder deze materialen bij jullie besteld hebben. Ik ga er van uit dat het dan ook prima kwaliteit is.

• Kwaliteit

Pluspunten

Makkelijke site en jullie doen wat er beloofd wordt! Had de spullen echt de volgende dag in huis.

Ik heb de spullen nog niet kunnen gebruiken, want dat komt op eind november.

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, en zeer persoonlijke en klantvriendelijke service!

Kunnen sponsmops ook los besteld worden? Misschien het rainbowcake en splitcake assortiment uitbreiden?

• Communicatie

Pluspunten

Simpele snelle afhandeling

• Communicatie

Pluspunten

Zeer duidelijke website , zeer goede kwaliteit van producten en zeer vriendelijke en snelle afhandeling van mails , vragen ... Prima bezorging aan huis en zeer snel .

• Communicatie

Pluspunten

Goed assortiment, kwaliteitsprodukten, snelle levering, leuke voorbeelden en uitleg. Prettig contact van schminker naar schminker, zonder geheimzinnig te doen of informatie achter te houden.

Ik ga altijd eerst naar coulours-grime.nl, moet daarna twee schermen en een site doortikken om te kunnen bestellen. Vindt dat wel omslachtig. Mag van mijn korter, maar het is niet echt een probleem.

• Communicatie

Pluspunten

Supersnelle service!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering Groot assortiment Goede voorbeelden en instructies

• Communicatie

Pluspunten

gebruiksvriendelijke webshop. Veel materialen , goede onderverdeling. Overzichtelijk. Het was snel af te handelen. Ook snelle levering. Duidelijk wat je als klant kunt verwachten.

Afmetingen waren niet zo duidelijk. De malletjes werkten niet zo goed, het vlekte heel snel. De bloemenkwast en baardsponsje waren super!

• Communicatie

Pluspunten

Zeer overzichtelijke webshop Vlotte betaalmogelijkheden (inclusief Bancontact vanuit België) Naast de "automatische" verwerking van de bestelling was er een persoonlijke mail om het afleveradres te bevestigen in functie van een zo kort mogelijke levertermijn. Snelle en volledige levering zonder enige hapering.

geen gevonden :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Communicatie

Pluspunten

ik was heel tevreden met de snelle levering en met het geschenkje dat jullie er hadden bij gegeven toen ik een bestelling had gedaan bij jullie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus

Als iets niet leverbaar is aangeven wanneer wel

• Communicatie

Pluspunten

het was super te zien dat er nog onderling vertrouwen is, bedankt dat mijn goederen werden opgezonden voordat betaling binnen was. Kwaliteit van de goederen is prima!! Bedankt! Ik heb bij reden anders gezet omdat ik ze allemaal zou willen aanklikken :-)

Heikantsestraat 42 A

4909BR Oosteind

Over VOF Schmink & Co

SchminkWebshop Colours is een webshop vol kleur: meer dan 80 verschillende kleuren Superstar Face- and Bodypaint, heel veel mooie glitters, penselen, schminkboeken etc. Service en uitleg van producten is voor ons heel belangrijk. Daarom vind je bij SchminkWebshop Colours heel veel pagina's met uitleg en schminkvoorbeelden.