Pluspunten
leuke woonspullen en ook de sale artikelen. spaarprogramma leuk voor korting.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering. Reageren helaas niet op emails.
VerbeterpuntenSneller of in ieder geval reageren op email. Verpakking mager. PostNL is niet zuinig op pakketten tijdens vervoer.
Pluspunten
Mooi canvas doek, goede stevige kwaliteit, snel geleverd en goed verpakt. Aanrader!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Deze bestelling verliep vlekkeloos!
VerbeterpuntenCadeau verpakking mag wat kleuriger wat ons betreft.
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering duidelijke bevestiging
Pluspunten
snelle levering mooi pakketje
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Leuke collectie van riverdale! Makkelijk bestellen en betalen.
VerbeterpuntenWellicht meer merken op de site
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede website en e-mail berichten voor elke stap in het bestel- en leveringsproces
VerbeterpuntenIk zou het niet weten. Prima zo.
Pluspunten
De bestelling heb je snel ik huis
VerbeterpuntenZou niet weten
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenIk vind het raar dat ik €3.95 verzendkosten heb betaald, om een tracke en trace code te krijgen. Vervolgens is de code niet te gebruiken en ligt het pakketje in de bus.... Ik vind dat die verzendkosten nergens op slaan. En zou hier graag een reactie op willen. Want nu had ik net zo goed voor de gratis optie kunnen kiezen.
Beste Caroline, Het voordeel is dat we dit pakket wel kunnen volgen, u heeft dan ook een verzekering dat het pakket aankomt. De gratis brievenbus verzending is geheel op eigen risico, mocht de brievenbus zending dan zoek raken dan is er niets aan te doen. De track n trace zou wel moeten werken, deze heeft gewerkt zie ik in ons systeem. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
Pluspunten
Goede aanbiedingen. Snelle gratis verzending. Duidelijke website.
Pluspunten
Snelle levering, nette verpakking
VerbeterpuntenGratis verzending zou vanaf een lager bedrag mogen
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
Ik wilde via de website een bestelling plaatsen, dit lukte niet en toen heb ik gebeld en werd alles meteen geregeld.
VerbeterpuntenIk kreeg een mailtje dat het product verzonden was en vroeg wanneer het dan geleverd zou worden, zeiden ze je kunt dit via de barcode volgen, ik had geen barcode, toen een excuus mail dat ik nog een mailtje zou krijgen wanneer dit bezorgd zou worden. En zaterdagochtend stond opeens de DHL voor de deur, blij toe was ik thuis, blij met de snelle levering alleen vind ik het wel prettig als ik weet wanneer ik het dan krijg, maar het kwam nu goed uit gelukkig!
Pluspunten
Zij leveren een product (lamp) van Riverdale dat niet in de webshop van Riverdale te koop is.
VerbeterpuntenSnellere levering dan minimaal 2 maanden voor een lamp. Leverancier moet zelf achter de levering aan zitten en niet wachten op een klacht van de klant van: "Waar blijft de lamp en ga de levering onderzoeken".