Verbeterpunten-
Op de site stond dat er een levertijd was van 3 maanden en toch had ik het na een paar dagen in huis. Dat was verwarrend. Heb ik nu wel een nieuw exemplaar?
Hartelijk dank voor uw beoordeling. U heeft gewoon een nieuw kussen ontvangen. Wij hebben een veiligheids marge ingebouwd zodat de kans zo klein mogelijk is om een product te verkopen wat niet op voorraad is. U had hierbij dus geluk.
Pluspunten
bijna alles
Verbeterpuntente site overzichtelijker maken
Pluspunten
Het goed op de hoogte gehouden worden tijdens het moment van bestellen en de daadwerkelijke levering hebben wij erg doeltreffend ervaren, ook de datum en het tijdstip van bezorgen was erg duidelijk, al met al voor herhaling vatbaar. Ook is het product zeer goed verpakt zoals wij hadden gevraagd, dit i.v.m. slechte ervaringen met andere leveranciers.
VerbeterpuntenVoor alsnog hebben we die niet.
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntenga zo door
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat de producten snel binnen waren en dat u tevreden bent.
Pluspunten
Levertijd zoals aangegeven! Duidelijk en helder
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
VerbeterpuntenDe doos waar de twee blikken inzaten was ook enorm groot!
Goedendag Connie, Ik zie zojuist uw beoordeling voorbij komen. Ik zie dat u heeft bij moeten betalen voor het bezorgen van het pakket ? Dit is natuurlijk niet de bedoeling, u heeft immers al €3,95 betaald. Graag hoor ik van u hoe dit in z'n werk ging, zo kunnen wij dit doorgeven aan postnl, wij hebben al betaald voor het pakket namelijk. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de postbode hier geld voor vraagt. De tekst die verkeerd is gedrukt is natuurlijk niet goed. Heeft u dit wel aan ons gemeld? Ik heb hier helaas nog geen melding van gehad zie ik. Ik hoor graag van u zodat we dit op kunnen lossen.
Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn hier erg blij mee. Door feedback te krijgen van u, kunnen wij zo steeds vernieuwen en u tevreden houden. Wij zien u immers graag terug.
Pluspunten
Makkelijk besteld, snel geleverd! Zeer tevreden.
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat de producten makkelijk te bestellen zijn en snel binnen waren. En dat het product bevalt.
Pluspunten
Mooie site , snelle levering
Leuk om te horen! Fijn dat uw producten op tijd binnen zijn gekomen en dat het product bevalt.
Pluspunten
Goede snelle levering
Verbeterpunten-
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat de producten snel binnen waren en dat u tevreden bent met het product.
Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn hier erg blij mee. Door feedback te krijgen van u, kunnen wij zo steeds vernieuwen en u tevreden houden. En fijn om te horen dat u tevreden bent met het product
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling
Pluspunten
Levering is correct behandeld. Vrijdag middag mail met bevestiging dat het product verpakt en vertekkendklaar was, zaterdag om 11.30 geleverd door koerierdienst. Stipt zoals beloofd. Ook in België
VerbeterpuntenProduct was niet in voorraad. Beloofde levertijd was 4 weken. Na 6 weken wachten hebben we een mail gestuurd met vraag hoe lang nog. Er werd de volgende dag correct geantwoord dat men er nog geen termein op kon plakken. Toch tot onze vreugde hadden we 3 dagen erna positief bericht dat de materialen(Riverdale klok) verstuurd werden. Betere communicatie met de leverancier zou veel vragen van de klanten oplossen. Door feedback te kunnen geven hierover.
Pluspunten
Telefonisch contact gehad over het geleverde product. De kleur was anders dan verwacht. Ons werd verteld dat we het product mochten uitproberen en als het niet voldeed we het retour mochten sturen. Keurig netjes dus...
VerbeterpuntenLevering kwam een dag later dan beloofd. Het kan ook aan Postnl gelegen hebben echter heeft een klant daar geen boodschap aan.
Pluspunten
Goeie communicatie en duidelijk over de levertijd.
VerbeterpuntenHelaas is de levertijd wel erg lang, maar dat zal wel liggen aan de toeleverancier. Jammer dat ze daar geen invloed op uit (kunnen) oefenen.
Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn hier erg blij mee. Door feedback te krijgen van u, kunnen wij zo steeds vernieuwen en u tevreden houden. Wij kunnen inderdaad niet veel doen aan de levertijden, wij krijgen de producten van onze leveranciers en als ze daar niet op voorraad zijn kan het een tijd duren. Ook al doen we er alles aan om het zo snel mogelijk bij u te krijgen.Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product.
Pluspunten
Snelle levering en prima riverdale voorraad
Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn hier erg blij mee. Door feedback te krijgen van u, kunnen wij zo steeds vernieuwen en u tevreden houden. Fijn dat het product goed bevalt.
Pluspunten
duidelijke webshop
Pluspunten
We,moesten even op het product wachten,maar alles is prima afgehandeld. Dikke pluim.
Ons excuus voor de lange levertijd. Maar fijn om te horen dat u tevreden bent met het product!
Pluspunten
Wat er geleverd is, is snel geleverd en in prima staat.
Verbeterpunten1 artikel zou nageleverd worden wat niet is gebeurd. Hierover heb ik contact gezocht via de mail maar deze wordt niet beantwoord.
Pluspunten
Snelle goede service. Netjes verpakt en afgeleverd
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door, complimenten!