Pluspunten
Snelle levering zonder verzendkosten
Pluspunten
super snelle service
Pluspunten
Keurig verpakt.
Pluspunten
Communicatie over levertijd was fijn
VerbeterpuntenIk vond 4 weken wachten op een armband met een andere maand wel lang! Zou dit korter kunnen? Ik vond het niet helemaal duidelijk wanneer je welke maat moet bestellen.
Pluspunten
Supersnelle levering! Om 15.00 besteld volgende dag in huis! Top!
Pluspunten
Snelle levering, via mail keurig op de hoogte gehouden, goed ingepakt en een leuk kleinigheidje.
Pluspunten
Hele snelle levering en zeer netjes verpakt. Mijn vragen werden snel en netjes behandelt omdat ik niet snel via internet bestel.
Produkten zijn goed ingepakt, misschien iets te goed?? Erg veel verpakkingsmateriaal zou iets minder kunnen.
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering
Pluspunten
zeer tevreden, zeker na het melden van 2 gebroken bekers, die ik de volgende dag in huis had...vertrouwen....zeer te waarderen. Complimenten
Pluspunten
netjes op tijd, goede communicatie over bezorging, enz.
Pluspunten
heel fijn dat het zo snel en goed aangeleverd word
Pluspunten
Het product is nog iet binnen
Pluspunten
Is helemaal goed gegaan en snel!
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
gewoon helemaal goed
Pluspunten
Super snelle levering
Verbeterpuntengeef op de site aan als er dingen zijn uitverkocht.
Pluspunten
Duidelijk snelle levering. Goede communicatie tijdensverzendroces
VerbeterpuntenGreen
Pluspunten
Nette mails.