Pluspunten
Heel snel verzonden
VerbeterpuntenMischien iets meer klein spullen toevoegen aan de webshop
Pluspunten
supersnelle levering! goede verpakking. prima product
Verbeterpuntenop dit moment geen
Pluspunten
Snel geleverd, prima prijs
Pluspunten
Voordelig/ snelle levertijd/ goede kwaliteit.
VerbeterpuntenOp maandag was de webwinkel helaas niet telefonisch bereikbaar. Nog beter als dit wel zo zal zijn!
Pluspunten
super snelle levering!
VerbeterpuntenDe kussens die ik had besteld waren niet verpakt in plastic maar zaten rechtsreeks in de doos. De kussens stonken naar de rook toen ik ze uit de doos haalde en de lucht is er nog niet uit..... Ontzettend jammer, want de levering was supersnel!
Pluspunten
Snelle afwikkeling geleverd wat beloofd is
Pluspunten
Duidelijk overzicht, na bestelling wordt je heel goed op de hoogte gehouden over je pakket waar het zich bevindt, snelle levering en goed verpakt.Super.
VerbeterpuntenKeine
Pluspunten
duidelijke website met mooie producten
Verbeterpuntenbestellingen kon ik invoeren via de site, maar daarna ging het steeds mis. Zodra ik naar de betaling wilde gaan werd er aangegeven dat er geen producten in de mand zaten. Dit is zeker tot 5 keer toe gebeurd en uiteindelijk heb ik de bestellijst gekopieerd toegestuurd naar het contactadres en zo besteld. Dat vraagt nog een behoorlijke aanpassing/verbe******!
Pluspunten
snelle levering website is makelijk zoeken en ruime keuse
Verbeterpuntenorder goed kontrolleren
Pluspunten
Klantvriendelijke organisatie, afspraken zijn keurig nagekomen
VerbeterpuntenLevertijd duurde heel lang, maar dit lag volgens mij aan dit specifieke product wat door de leverancier lange tijd niet geleverd kon worden
Pluspunten
goede kwaliteit voor lage prijs
Verbeterpuntensnellere verwerkingstijd
Pluspunten
Het is netjes bezorgd en snel geleverd!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles is weer netjes afgeleverd netjes verpakt en goed aangekomen omdat de levering langer duurde zat er ook nog een bon bij met 5 euro korting op de volgende aankoop. Helemaal super
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering duidelijke en snelle mails
Pluspunten
Word goed op de hoogte gehouden.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenwebsite aanpassen bij uitverkochte goederen
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk te bestellen.
VerbeterpuntenBepaalde producten waren toch wat beschadigd, ookal was alles netjes ingepakt.
Pluspunten
Niet opgemerkt
VerbeterpuntenOp 28 juli besteld en vandaag op 1 oktober nog niet eens bezorgd! Waar hebben we het hier eigenlijk over?????
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij begrijpen uw frustratie, echter zijn wij afhankelijk van onze leverancier. De levertijd is inderdaad uitgelopen. Uw bestelling is momenteel onderweg met post nl, in de doos treft u een cadeautje aan voor deze lange levertijd. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag.
hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Altijd goede en snelle bezorging
VerbeterpuntenBen tevreden, zit met zorg ingepakt
hartelijk dank voor uw beoordeling. We zien u graag nogmaals terug.
hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
snelgeleverd
Goedendag, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik zie dat u niet tevreden bent en u geen reactie heeft ontvangen op uw email. Naar welk email adres heeft u gemaild? Ik kan nergens een email van u terug vinden. Ik hoor graag van u.