Pluspunten
Ihr Geschäft ist schnell und zuverlässig.
VerbeterpuntenMüssen die Versandkosten (nach Deutschland) so hoch sein?
Pluspunten
Snel geleverd na de mail waarin staat dat die verzonden is
VerbeterpuntenMensen op de hoogte houden als het product 4 weken moet wachten. Dus om de 2 weken een herinnerings mail sturen ofzo. Bij mij heeft t 5 weken geduurd voordat ik iets te horen kreeg dat me product verzonden was
Pluspunten
groot assortiment. snelle levertijd,alles zorgvuldig ingepak en niet te vergeten een super scherpe prijs.
Pluspunten
Mooi sieraad, in een mooi zakje ontvangen.
VerbeterpuntenLevertijd van een bestelling op zaterdag zou zijn dinsdag, mijn pakketje kwam op vrijdag.
Pluspunten
Snel verzonden
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Als een armband wordt terug gestuurd, graag sneller dan 8 weken weer thuis hebben. Geen *** excuus, dat ze op vakantie zijn
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Helaas konden wij niets doen aan deze lange levertijd. De door u gekozen armband is gemaakt van struisvogel leer (de poot). Omdat dit een natuurproduct is kunnen wij niets doen aan de print / motief. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag.
de wachttijd was ietsje te lang
Hartelijk dank voor uw beoordeling, veel plezier met de armband!
Pluspunten
Makkelijke site en goede levering.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, veel plezier met de kussens!
Hartelijk dank voor uw beoordeling, hopelijk is het meubel goed bijgewerkt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
het product was zorgvuldig verpakt dus kwam ongeschonden aan
Verbeterpuntende verzendkosten vind ik aan de hoge kant
Het artikel viel in het echt erg klein uit.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
korting omdat jullie met vakantie waren en de levering langer duurde
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Het was een perfecte kennismaking;
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
snelle levering, betrouwbaar
Pluspunten
heb ik net beoordeelt, zie "sterrren"
VerbeterpuntenPersoonlijk zou ik wel meer artikelen van Riverdale willen zien.