Pluspunten
Snel en duidelijke reactie via email ontvangen.
Pluspunten
alles volgens afspraak
Verbeterpuntendoorgaan en niet denken dat je er al bent
Pluspunten
Overzichtelijke site.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
had een klein probleempje met mijn eigen pc door het adres wonen opgelost
Verbeterpuntengaat zo door leuke website
Pluspunten
Alles was positief werd goed op de hoogte gehouden en snelle levering!
VerbeterpuntenNiks was goed!
Pluspunten
Perfecte website met levering de volgende dag!
Pluspunten
wil ik riverdale kopen kijk ik eerst op uw site
Pluspunten
Nadat ik een lantaarn van glas kapot uit de doos haalde is deze heel snel vervangen zonder verdere kosten.
Pluspunten
alles volgens afspraak, keurig netjes ingepakt,ook aan de telefoon vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntenvolgens mij valt er niets te verbeteren !
Pluspunten
snelle, goede service en heel vriendelijk geholpen! Ik kreeg iets cadeau, wat verkeerd verzonden was!
Pluspunten
Prima producten, makkelijk bestellen, snelle levering, mooie site
VerbeterpuntenIk had 2x hetzelfde product besteld en ik had er ook echt twee van nodig. Er was er nog maar een te leveren. Die hebben jullie verstuurd met de mededeling op de rekening dat er maar een was en er een gecrediteerd zou worden?? Ik was liever via een mailtje even op de hoogte gebracht, zodat ik zelf had kunnen beslissen of ik er nog een bij een andere winkel kon bestellen. Nu maakte jullie deze beslissing voor mij. was geen leuke verrassing dat er maar een product in de doos zat...
Hartelijk dank voor uw beoordeling, Dit kan soms voorkomen. Veel van onze klanten vinden het fijner als er snel een vervangen product geleverd wordt. Excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Fijne, overzichtelijke webwinkel en een groot assortiment.
Pluspunten
klantvriendelijkheid en bereikbaarheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurige afhandeling order. Vragen snel beantwoord en toen ik mijn aankoop wilde veranderen in iets heel anders was dat zo geregeld. De dag dat de bestelling binnenkwam bij Het Adres binnenkwam gelijk aan mij verzonden.10 **********
Verbeterpuntenzou het niet weten
Hartelijk dank voor uw beoordeling, Veel plezier met de spullen en tot de volgende keer. Goed om te horen dat u blij bent met de greenleaf geur zakjes, deze hebben wij sinds kort in ons online assortiment.
Pluspunten
Ontzettend veel en mooie spullen in de webshop. Ik word er hebberig van..... Ik heb het pakketje keurig netjes ontvangen. Keurig verpakt!
Hartelijk dank voor uw beoordeling, Veel plezier met de spullen en tot de volgende keer. Leuk om te horen dat u er hebberig van wordt!
Pluspunten
mooie website, gemakkelijk te bestellen, producten goed zichtbaar
Hartelijk dank voor uw beoordeling, leuk om te zien dat wij net de juiste armband hadden. Veel plezier met de armband.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, tot de volgende keer.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, tot de volgende keer.