kleuren op internet aanpassen, zie hieronder
Pluspunten
Het ging zoals we willen dat het gaat. Bestellen, betalen en snel leveren.
Pluspunten
Snelle levering goed ingepakt ga zo door!
VerbeterpuntenGeen, super!
Pluspunten
Het pakje werd snel en keurig afgeleverd. De leerreparatiestift werkt prima en is gelukkig ook de perfecte kleur!
Pluspunten
Snel binnen.
VerbeterpuntenDe cadeauverpakking zit alsnog in een kartonnen doosje, en dat was voor mijn bestelling (een armband) veel kleiner dan zo\\`n groot doosje. Dat vind ik jammer!
Pluspunten
We krijgen alles keurig op tijd en netjes bevestigd via de mail.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Direkt antwoord na onze mail. Wilde kleur van artikel na bestelling veranderen,dit ging zonder probleem
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik niks bedenken. Ik ben zeer tevreden
Pluspunten
hele nette service goede verzorging
Verbeterpuntenkan altijd beter toch!!!!!!
Pluspunten
Correcte levering
Pluspunten
J ai trouvé a bon prix des articles de deco que je recherchais Livraison dans les temps
VerbeterpuntenJe n ai pas recu de mail d information lorsque ma commande a ete expédiée
Pluspunten
Eerdere bestellingen netjes op tijd afgeleverd
VerbeterpuntenAls de bestelling niet direct leverbaar is contact met de klant opnemen
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering. Top!
VerbeterpuntenNee.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Ben heel tevreden! Super snelle levering. Ik had het kussentje eerst ergens anders besteld. Daar bleek hij uitverkocht. Ik heb toen een andere gekozen, deze is nog steeds niet binnen. Bij jullie had ik het kussentje dat ik wilde de volgende dag al binnen. Super!