Online je eigen orderstatus kunnen inzien en niet afhankelijk zijn van een statusupdatemailtje
Pluspunten
Het bedrijf levert snel en geeft advies over inrichting, denkt mee.
Verbeterpunteneerste instantie kleine foutjes maar binnen 2 dagen verholpen heel snel verholpen en na tevredenheid opgelost.
Pluspunten
Bestellen en betalen via Internet werkt prima. Verder is er een breed aanbod.
VerbeterpuntenIk bestelde 2 sierkussens inclusief vulling. De kussens zijn helaas los gevuld, zonder binnenkussens. Voor deze prijs had ik wel een binnenkussen verwacht!
Pluspunten
-snelle, correcte levering -snel reageren op mails -kortom goede service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering en goed ingepakt
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Lekker overzichtelijke website, met heeeeeeeel veel leuke hebbedingetjes!!! En jullie zijn goedkoper dan een andere (web)shop!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik wasop zoek naar een bepaald artikel. Dat was niet meer in de winkel verkrijgbaar, maar Het Adres had het artikel op voorraad en nog eens voordelig geprijst. Ik was erg blij.
Pluspunten
Snelle levering, goed product, goede prijs
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snelle service, zorgvuldige verpakking.
Niet nodig
Pluspunten
Correcte en snelle levering en een goed communicatie!!
Pluspunten
Mooie site, die uitnodigt tot lang kijken en speuren.
VerbeterpuntenInfo over product is erg summier. Ik dacht iets te bestellen wat van steen was, maar bij levering bleek het van metaal te zijn. Dit werd niet omschreven in de informatie. Omdat de schaal uiterlijk wel aan mijn verwachting voldeed, heb ik \\\\\\`m niet retour gedaan.
Pluspunten
super snelle levering en goede informatie over de orderstatus
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Duidelijkheid, snelheid en verrassend door het tasje dat werd meegeleverd! Top
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er zat een geschenktas van Riverdale bij de bestelling, terwijl ik die niet besteld had. Hierdoor werd ik blij verrast en dat is de kracht van klantbediening!
VerbeterpuntenIets minder e-mails versturen, want ik heb er (voordat ik de bestelling had ontvangen) vier ontvangen! Wellicht kunnen er mails worden samengevoegd of komen te vervallen.
Pluspunten
De levering is snel!
VerbeterpuntenDe foto kwam niet overeen met het gekochte artikel. De foto op de site moet duidelijker.
Pluspunten
goede communicatie, snelle levering en kwalitatief goede producten