Pluspunten
goed verpakt. duidelijke brief
Verbeterpuntenbij de kortingscode mag de datum komen wanneer deze verloopt. nu weet je het niet.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Bij de kortingscode staat geen eind datum omdat deze alleen tot 4 weken na uw bestelling gebruikt kan worden.
Hartelijk dank voor uw bestelling, echter zien wij dat u ons niet aanbeveelt? Wat is er mis gegaan?
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Sehr schnelle Lieferung. Unkompliziertes Bestellverfahren.
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Bis zum nächsten Mal!
Dank u wel voor uw beoordeling!
Pluspunten
Alles ist bestens gelaufen. Super schnelle Lieferung!
Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenLagere verzendkosten
Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij kunnen helaas geen lagere verzendkosten rekenen omdat wij onze producten erg goed moeten verpakken i.v.m. breekbare spullen. Het kan zijn dat u product niet erg breekbaar was (toilettas) en dat u toch deze kosten heeft betaald. Hier is helaas niets aan te doen omdat wij voor alle woonaccessoires het zelfde tarief rekenen. Met vriendelijke groeten, Toby van de Rakt.
Pluspunten
Snelle verzending van bestelling. Bij verkeerde levering, de volgende dag in orde gemaakt. Heel fijn!
VerbeterpuntenTot nu toe niet
Dank u wel voor uw beoordeling. Een bestelling kan soms verkeerd geleverd worden, dit proberen wij zo goed mogelijk op te lossen. Goed om te zien dat we u hebben kunnen helpen door een nieuw exemplaar te sturen. Veel plezier met de Riverdale accessoires. Met vriendelijke groeten, Toby van de Rakt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Zo te zien is alles naar wens verlopen met een eindcijfer van een 10!
Pluspunten
Goed bedrijf en kundig personeel, komen hun afspraken na
Verbeterpuntenne ga zo door
Bedankt voor uw beoordeling, goed om te zien dat de rode Pebble kussens naar wens zijn. Heeft u de 9 nieuwe kleuren ook al gezien? Deze komen in oktober. Met vriendelijke groeten, Toby van de Rakt.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levertijd.
Verbeterpuntennee
Bedankt voor uw beoordeling! Veel plezier met de Riverdale lectuurbak.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt
Bedankt voor uw beoordeling! Veel plezier met de Riverdale poef .
Bedankt voor uw beoordeling! Veel plezier met de Riverdale postbakje.
Pluspunten
zeer snelle levering bovendien zijn de artikelen erg netjes verpakt.
Dank u wel voor het compliment dat we alles goed inpakken. Wij proberen dit met de grootste zorg te doen, zodat de spulletjes zo goed mogelijk aankomen. Met vriendelijke groeten, Toby van de Rakt.
Leuk dat u ons beoordeeld heeft! Goed om te zien dat u de Riverdale klok erg mooi vindt! Met vriendelijke groeten, Toby van de Rakt.
Pluspunten
mooie, duidelijke site, goede levering, netjes verpakt
Verbeterpunten----
Goed om te lezen dat u onze site duidelijk vindt. Veel plezier met de verschillende Riverdale woonaccessoires. Met vriendelijke groeten, Toby van de Rakt.
Pluspunten
snelle levering.. product nie op voorraad laten ze netjes via belletje weten!!!
Fijn dat u het waardeert als wij een belletje geven als er iets niet op voorraad is, heeft u de witte lantaarns nog ergens anders kunnen vinden? Met vriendelijke groeten, Toby van de Rakt.
Pluspunten
Eerst was het verkeerde tapijt geleverd. Maar het is allemaal prima opgelost.
VerbeterpuntenKleur op internet wijkt af van werkelijk tapijt. Misschien mogelijkheid om stalen op te vragen.
Hallo meneer Triebert, Goed om te zien dat de salontafel naar wens is. Ik hoop dat u er veel plezier mee gaat hebben! Met vriendelijke groeten, Toby van de Rakt.
Hallo Arianne Ouwerkerk, Goed om te zien dat u tevreden bent over de verschillende producten van Riverdale. Ik wens u veel decoratie plezier met de lantaarns en de kussens. Met vriendelijke groeten, Toby van de Rakt.
Pluspunten
Ik vind dat ik erg goed geholpen ben en dat ze ook zeer service- en klantgericht zijn. Ik kreeg snel mijn geld retour (dit was omdat ik in eerste instantie de verkeerde kussens - 4 stuks - had besteld en ik later twee andere kussens heb besteld en dus nog geld retour kreeg).
VerbeterpuntenNee, prima service. Ik kom er van de week terug omdat ik nog een extra kussen wil hebben en zo tevreden ben!
Hallo Noella Driessen, Leuk dat je nog even ene reactie hebt geplaatst! Veel plezier met de kussens van Haans! Met vriendelijke groeten, Toby van de Rakt.
Pluspunten
Heldere communicatie, levering precies zoals beloofd/verwacht
Hallo, Goed om te zien dat u goed op de hoogte bent gehouden. Met vriendelijke groeten, Toby van de Rakt.
Pluspunten
Je wordt prima op de hoogte gehouden over het welzijn van je bestelling.
Hallo, Goed om te zien dat u het fijn vind om op te hoogte gehouden te worden van uw bestelling. Met vriendelijke groeten, Toby van de Rakt.