Super goede service!

Zelfs in deze drukke tijd het pakket snel ontvangen. Goed ingepakt en fijne bezorgservice. Zeker aan te raden!!

Snelle keurige levering

Alles goed geregeld..snelle levering

Uitskend!

Bestelling is correct verlopen , waarvoor mijn dank!

Goede ervaring

Netjes verpakt,zodat het ook heel aankomt. Vriendelijke mensen

Très satisfaite de ma comande

Produit correspondant à la description et livraison très rapide en France

snel geleverd

Mijn producten waren snel binnen, wat heel fijn was!! Ze hebben de bestelling goed verpakt, dus eigenlijk heel tevreden.

Zeer snelle en juiste levering!

Zeer snelle en juiste levering!

Ware, Service, Versand ★☆★☆★ Vielen Dank !

Ich bin sehr begeistert von der Ware, als auch vom Kundenservice. Angebotsorientiert mit großer Auswahl an Produkten. Rasche Verarbeitung der Bestellung und zügiger Versand der Ware. Bestens weiter zu empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig!

Best laat in de avond besteld (21:00/22:00), volgende dag netjes verpakt geleverd! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik schrijf nooit een review maar het adres wonen heeft mij enorm verrast met de goede service!

Prettig

Vlotte levering heel tevreden

Snel en netjes

De producten waren zorgvuldig verpakt waardoor alles heel is aangekomen. Ben zeer tevreden. Levering was ook al de dag erna. Kan iedereen deze website aanbevelen!

Prima en snel

Ik kreeg de verkeerde bestelling en kreeg binnen 1 dag de juiste. Supersnel en klantvriendelijk

unkomplizierte Abwicklung

schönes Produkt, rasche Belieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Binnen 24u in huis. Hartstikke fijn! Bedankt voor de goede service!

Zeer slecht

Nog steeds niets ontvangen gld heeft twee keer een niet thuis bericht gegeven terwijl ik wel thuis was. Tot nu toe niets gehoord.

Goede en snelle service

Super snel geleverd en goed en netjes ingepakt.

Woodwick giftset

Snel en gemakkelijk besteld en bezorgd en omdat het hier om 3 glazen potjes ging, niet geheel onbelangrijk, met de juiste zorg verpakt! Bedankt en tot de volgende bestelling!

Goede ervaring

Super snelle service

Het product laat in de avond besteld, volgende dag bezorgd! Product zoals omschreven, en nog korting gekregen. Super! Bedankt.

Geurstokjes riverdale

Op zoek geweest en bij het adres wonen gevonden! Snelle levering!

Altijd Top

Alle bestellingen snel en perfect geleverd. Vandaag de verrassingsbox geweldig de inhoud. Ze was er ontzettend blij mee. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Snelle en goede service

Zeer snelle levering, goede service

Top service hoor

Uitstekende en snelle levering

Ruime keuze, snel geleverd

Jammergenoeg was er geen track en trace. Koerier GLS had pakketje gewoon in de hal gezet, zonder aan te bellen, woon in appartementsgebouw met 100 appartementen, gelukkig stond het er sander daags nog toen ik naar beneden ging. Wat als iemand het had meegenomen?

Hescheweg 213

5343aa Oss