Snelle service en goede prijs

De volgende dag gelijk geleverd. Goed verpakt en ook de bezorger is heel flexibel en houdt zich heel goed aan de afspraken. Een hele fijne ervaring. :)

Zeer goed en snel

Zeer vlotte bestelling

Gemakkelijk om te bestellen...mooie promoties en enorm vlot netjes verpakt ontvangen...een aanrader!

Product dat ik zocht was tijdelijk niet op voorraad, kon mijn mailadres achter laten zodat ik bericht zou krijgen als het weer beschikbaar was. Dacht daar hoor ik nooit meer iets van....maar binnen twee dagen kreeg ik al bericht en nog twee dagen later had ik het al in huis. Echt top!!!

Super snel!

De producten waren scherp geprijsd, gratis bezorgd en ik ontving het pakket dezelfde dag als de bestelling. Zeer tevreden over deze winkel.

Helemaal Top!

Goed, snel en zorgvuldig verpakt. En klantenservice attent en geeft binnen dag antwoord. Behulpzaam.

Duidelijke website. S'avonds laat besteld en de volgende avond werd er al geleverd. Super.

Snel geleverd!

Binnen een dag binnen! Top!

Super snel

Besteld meteen volgende dag in huis! Netjes verpakt, product goed! Niks mis mee

Snelle levering en goed verpakt.

UITSTEKEND

GEEN KLACHTEN - SNELLE LEVERING

Snelle levering, goede communicatie en zeer zorgvuldig ingepakt

Had 3 rheelichten besteld die de volgende dag al bezorgd werden. Aangezien het breekbaar is, werden deze grote windlichten zorgvuldig ingepakt en verzonden. Ze geven ook zeer warm licht en vergeleken met andere webshops ook nog eens goedkoop.

Uitstekende service!

Snel geleverd en vriendelijke klantenservice. Zeer tevreden!

Goede service en levering

snelle levering en goede service. Goed en veilig verpakt.

Zeer goede service, vandaag besteld is ook echt de volgende dag in huis. Toppie!!!

Gorgeous wall clock, even better than the pictures, excellent transportation to Greece, Thanks a lot

Excellent support, quick and spot on, Thanks!!!

Kan niet beter.

Mijn beste on-line bestel ervaring in tijden. Vlak voor twaalven in de avond besteld en onverwacht al de volgende dag geleverd. En dat ondanks de corona beperkingen. Keurig verpakte nette levering. Ook de producten prima.

Kwaliteitsproducten, snelle levering

Ruime keuze, snelle afhandeling en binnen 24 uur geleverd zoals beloofd.

Supersnelle levering

'Vandaag besteld, morgen geleverd' stond vermeld. Dus ik bestel en pas de volgende ochtend bevestiging van inpakken en verzenden. Dus dacht ik nog een dagje te moeten wachten. Op zich geen probleem, maar ik vond het wel vreemd. Tot een half uur later bevestiging kwam van de transporteur dat men dezelfde dag nog zou leveren. Met track&trace, tot op het kwartier nauwkeurig. Wow!

Supersnel

Altijd erg fijn als iets de volgende dag gelijk bezorgd wordt.

Voldoet aan verwachting!

Super, precies zoals ik had gehoopt

snel, goedkoop en goed

Makkelijke site, snel in huis, goed verpakt, scherpe prijs

Helemaal goed!

Uiterst correcte en snelle service, dit alles tegen scherpe prijs.

Goed bereikbaar, levering belofte nagekomen. Top!

Geen vertraging in de levering. Maar dan gebruiken ze ook geen PostNL, dus da’s altijd beter. Verder supergoed bereikbaar voor vragen. Ga zo door!

Hescheweg 213

5343aa Oss