Erg goed

Snelle levering en je blijft goed op de hoogte om Hoeilaart het pakketje wordt afgeleverd

Vlot en snel

Besteld aan een veel betere prijs dan bij anderen, en heel snel geleverd, knap!!!!

mooi oroduct voor een leuke prijs, snelle levering.

mooi product voor een leuke prijs, snelle levering

ik was eerst wat huiverig omdat ik de site niet kende. Ik heb wat research gedaan en toen vertrouwde ik het om op deze site te bestellen. Binnen 1 dag geleverd helemaal top!

Geweldig!

Voor het eerst een reinigingsmiddel besteld op deze (voor mij) nieuwe webshop. In 1 woord geweldig. Snelle levering en keurig afgehandeld! Top!!

Nette vlotte service

Snel en correct geleverd

Top!!!

Sehr schnell geliefert...super Qualität..gerne wieder

Top webwinkel

Duidelijke omschrijving! Snelle service! Niet duur!

Goeie site , makkelijk bestellen, direct antwoord, snelle levering

Uitstekend !

Super service En een Heel snelle levering !! Top !

Heel goef

Mooie producten en goed afgepreidsd

Product en bezorging helemaal top

Vlotte en nette levering

Smorgens besteld, savonds in huis, prima service!

Super snelle levering.

Zelfde dag nog alles geleverd. Top!

Prima ,

Na een onjuiste “kleur” levering een retour (gratis) en nieuwe zending ontvangen. Prima geregeld.

De levering van de bestelling was vlot en vlug, maar de retourkosten zijn voor eigen rekening. Dit is me zeer duur uitgevallen. Koop hier alleen als je 100% zeker bent.

Slechte kleur

De kleur klopt niet met wat er word weergegeven op de kleurkaart, ik had beige besteld en hetvis nagenoeg wit .

Snelle levering, maar ook goede service; snel beantwoorden van vragen middels e-mail.

ik vind het toch altijd spannend om online te bestellen, maar ik ben helemaal tevreden! Snelle levering en goed product

Hele prettige webshop

Bestelling geplaatst, welke de volgende werkdag keurig werd geleverd. Werd goed geinformeerd over de status van de bestelling. Bestelling was goed verpakt en geleverd door GLS.

Goed en snel

Mijn bestelling was er de volgende dag al !

Snelle levering, netjes verpakt en in de juiste staat.

Persoonlijk,attent,snel

Zeer positief! Na twee mislukte bestellingen van deze kaars bij andere webshops, is deze gelukkig erg positief. Ik kwam wat in tijdsnood omdat het een verjaardagscadeau was. Er is goed meegedacht en meegewerkt , zelfs toen de pakketdienst het liet afweten.

Goeie service

Levering was onvolledig, dit gemeld via mail, binnen de 5 minuten een antwoord dat het ging nageleverd worden, de dag nadien had ik de artikelen in mijn bezit. Heel goede opvolging van de leveringen, correcte service. Deze webshop is zeker een aanrader .

Slechte service vwb retourneren.

Net 7,25 betaald voor het retourneren van een kussen en de verzendkosten heb ik ook al betaald.

Hescheweg 213

5343aa Oss