Prima bedrijf

De eerste keer dat ik hier besteld heb maar zeker niet de laatste keer. Alles was heel zorgvuldig ingepakt en werd heel snel geleverd. In een woord geweldig.

snelle levering, mooi assortiment

goede communicatie en hele snelle levering. alles netjes en goed verpakt. Een aanrader!

Zeer snelle service,supergoed verpakt,excellent

Vlotte levering

Fijne webshop

Alles mooi ingepakt en snel geleverd.

Fast delivery, but no description how to use product

Fast delivery, but no description how to use the product. On your webpage you least describe roughly how it works, but you dont explain if the product needs to be heated with a candle or not. Would be great to have a 'how to use'. Thanks, Bettina Schneider

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

als alles goed geregeld zowel de mails als bezorgen.

Super Einkauf

Top Qualität, unkompliziert, und sehr schneller Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en zorgvuldig

Ik bestelde Riverdale producten. Zelfde producten ook bij Riverdale zelf besteld maar die kwamen tot tweemaal toe in gruzelementen aan. Perfecte levering bij Het Adres!

Matige kwaliteit en klantenservice

Bij het bestellen was bekend dat het product (een klok) pas over 4 weken voorradig zou worden. Echter na 6 weken had ik nog geen bericht ontvangen en heb ik zelf een e-mail gestuurd. Hierop kreeg ik te horen dat ik nog maar één week hoefde te wachten. Toen ik opmerkte dat ik het nogal vreemd vond dat ik zelf de communicatie moest starten kreeg ik enkel te horen dat dit door het Covid-19 virus komt. Vervolgens de klok eindelijk binnen gekregen, blijkt er een schroef los te zitten en 2 anderen scheef gemonteerd te zijn. Absoluut niet het geld waard!

Prachtige klok

Mooie Geruisloze klok. Binnen 1 dag geleverd. Goed verpakt. Heel blij mee

Ik heb mijn bestelling goed en snel ontvangen. Kan niets negatiefs zeggen.

Supersnelle levering

Zelfde dag nog geleverd en goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

perfect

snelle levering +++++

Super snelle levering, top!

zondag besteld maandag al in huis! Niet verwacht zo snel. Goed ingepakt dus helemaal tevreden..

Goeie en snelle service, alles netjes verpakt! Zelfs inpakpapier erbij, super leuk!

Leuke producten, snelle levering en netjes verpakt! Super leuke webshop!

perfect

Correct

Uitstekend!

Fijne webshop, wij zijn positief . Wat je bestelt doet geen afbreuk bij wat er wordt bezorgd. Kortom je krijgt waar voor je geld.

Snel geregeld

Zeer goede ervaring, snelle levering en fijn dat zaken zijn worden afgeprijsd

Zeer goed, en nergens goedkoper!

Good Service and Product

Good communication with customer and leather care product is excellent. Care is needed in select the correct colour as I found a different medium brown shade to the previous medium brown Old Saddle Wax that I have been using. I was unable to find a retailer for this product in the UK, but the service from the Netherlands was excellent.

Zoals het hoort

Top. Besteld. Goed op de hoogte gehouden. Snel geleverd.

Duidelijke info over de bestelling. Snel geleverd.

Snelle levering, mooie aanbiedingen

snelle levering, goede service

Goed product

De kleurstift heeft de goede kleur en werd snel geleverd.

Hescheweg 213

5343aa Oss