Klantvriendelijk

Mijn vragen per mail werden correct en snel beantwoord.

Super! Top !

Een super snelle service, goed op de hoogte gehouden van de levering en die was ook correct! Ook super tevreden van de geleverde producten.

Vlotte correcte afhandeling van de bestelling

Op een vraag per mail werd snel geantwoord. Na bestelling goede informatie over verzending en opvolging pakket

Online aankoop zoals het altijd zou moeten zijn

Mooie goed gestructureerde website Snelle en verzorgde aflevering Kwaliteit van producten zoals verwacht

Service rapide pour l'expédition en Europe

J'aurai apprécié avoir la possibilité que votre compagnie puisse expédier au Canada. J'ai dû faire livrer mon achat à un ami en Europe, qui lui me l'apportera cette été à son retour au Canada.

Uitmuntend

Nog nooit zo’n snelle en goed verzorgde levering gekregen

Mijn eerste aankoop gedaan bij deze leuke website, de aankoop was een windlicht van riverdale. Het bestellen van het product ging gemakkelijk, levering was snel en volgens de termijn die omschreven was en het product is super! Was zeer goed verpakt want ik had een breekbaar product. Ik ben een tevreden klant!

Voor herhaling vatbaar!

Ik kocht van Het Adres Wonen een prachtige grof gebreide groene plaid. De kleur en textuur komen volledig overeen met de afbeelding op de site. Het pakket was ook zeer verzorgd ingepakt. De snelle service en goede communicatie is ook uitmuntend. Ik ga in de toekomst zeker nogmaals gebruik maken van Het Adres Wonen.

Snelle levering, goed product, prima prijs.

Snelle levering, goed product, prima prijs. Bezorger stond op zaterdag om 08.30 aan de deur, ik had nog wel een uurtje extra willen slapen, maar goed, klaag niet want ik was blij dat ik het kado op tijd in huis had.

Wat een snelle levering

Had gevonden wat ik wilde. Na het bestellen gelijk een mail. Betaling heel makkelijk en de volgende avond al in huis. Super .

Keus en levering zijn top👍

Er was een ruime keus abn mooie producten en de klok is de volgende dag geleverd. Wij zijn er erg blij mee

Mooie producten duidelijk communicatie

Mooi product, nette prijs en heel goed verpakt. Het is snel geleverd en de mails gaven duidelijk de status van betalen en verzenden etc aan.

Snelle en correct afwikkeling van mijn order

Mijn order werd in het weekend geplaatst. Op maandag werd het reeds geleverd, volledig en correct verpakt. De gebruikte courierdienst hield me nauwgezet op de hoogte over de status van mijn zending.

Prima levering

Supersnel en correct

De bestelling werd meteen ingepakt En de volgende dag al in huis Netjes en goed in gepakt

Snel, zonder poespas

Precies wat ik van een webshop verwacht!!

De site is niet duidelijk

Ik heb een bestelling gedaan waarbij stond boven dit bedrag verzending gratis. Bij het afrekenen kwam er wel verzend kosten. Dit is netjes van jullie.

Sehr guter Service

Die bestellte Wanduhr ist von sehr guter Qualität. Das Paket kam bereits nach zwei Tagen in Deutschland an. Die Uhr war gut verpackt und entsprach genau der Beschreibung. Diesen Händler kann ich auf jeden Fall weiterempfehlen.

Snelle service. Mooie producten

Snel verstuurd en heel mooi product. Zeer tevreden.

Bevalt me zeer goed om hier te bestellen. Vlot en betrouwbaar.

Goede en snelle services

Laat in de avond besteld en de volgende dag al in huis. Dus goede en snelle service

Op advies van deze webshop nog goedkoper uit. Ze dachten erg met me mee en gaven mij daar door een klantvriendelijk gevoel over deze site.

Superklantvriendelijk

In 1 woord top! Wat een service.

Snel en adequaat

Binnen geen tijd in huis, in prima staat.

Hescheweg 213

5343aa Oss