Uitstekende service

Ik had een armband besteld op de site stond dat de standaard maat 19 cm was maar bij de bestelling stond 18cm. Nadat ik een mailtje gestuurd had met de vraag welke maat het nu was kreeg ik onmiddellijk en bericht per mail dat het een fout op de site was het moest 18cm zijn en geen 19. Ze vroegen of ik de koop wou annuleren of dat ze het toch moesten opsturen. De maat is ook aangepast op de site. Via de mail word je op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Snelle levering en correcte communicatie!!!!

Leuke aankopen gedaan bij een leuke webshop!

Het viel me gelijk op dat ze goedkoper zijn dan andere webshops en ruime keuze hebben! Ik heb een berg woodwick kaarsen gekocht voor in kerstpakketten en waren erg netjes geleverd! En niet te vergeten erg snel! Ik weet zeker dat ik hier nog vaker gaat bestellen:)

Had wat voeten in de aarde omdat de betaling niet lukte maar uiteindelijk kwam het allemaal goed.

Uitzoeken op site ging goed. Betaling lukte tot driemaal toe niet. Dan maar geen bestelling. Daags daarop bericht dat betaling niet goed was gegaan. Nee, dat klopt, waren wij ook al achter. Hierop via link alsnog betaald. Ging verder allemaal goed. Aflevering was wel later, niet tussen half een en half vier, maar om 17.00 uur. Volgens de chauffeur was het een gekkenhuis. Meer dan 240 pakketjes afleveren. Kwam vermoedelijk door black friday.

Niets op aan te merken

Snelle levering (dezelfde dag nog) alles keurig verpakt, top!

hele snelle en uitstekende levering

keurig verpakt en snel geleverd. en mooie produkten!

Snelle levering, mooie producten, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Snelle levering, mooie producten, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Top! Duidelijke informatie met foto en snel geleverd!

Tja, is al gezegd ;)

Mooie. Producten

Snelle. Levering vriendelijkemensen mooi product

Uitstekende service

Snelle levering en een goede kwaliteit/prijs verhouding. Zeer mooie armband

Snel geleverd.

Bestelling gedaan. goed op de hoogte gehouden van de bestelling en de volgende dag al geleverd.

Retourneren

Mooie armbanden maar moest meerdere soorten bestellen en jammer dat het dan geld kost het terug te sturen

Veel keus, overzichtelijk en snel geleverd

Ik was eigenlijk niet bekend met Het Adres Wonen, maar ben heel positief verrast. Veel keus en nette prijzen, en toen het ook nog eens heel snel bezorgd werd, denk ik dat ik dat ik hier wel vaker ga shoppen

Donderdagavond besteld vrijdagavond in huis, prima service!

Zeer goedeservice en snelle levering

Met dit produkt heb ik mijn bank uitstekend kunnen repareren

Snelle levering, mooie vaasjes

Ik bestelde een aantal glazen vaasjes. Vond het spannend of ze niet gebroken zouden zijn bij het vervoer maar het zat heel goed verpakt. De levering was volgens planning. Het was mijn eerste bestelling bij deze webshop.

Snelle levering en klantenservice goed bereikbaar

Ik was blij verrast hoe snel er bezorgt werd. Alleen jamner dat je als het product niet goed was of ik had een foutive bestelling gedaan, de bezorgkosten op de koper neerkomt. Ik had per ongelijk een verkeerde kleur besteld van een lederkleurcreme. Ik vond de kleur uitzoeken lastig met dat briefje Setje reiniger en kleur Petrol. Bezorgen 4.95. Het terugsturen kost me ook nog eens 6.95. Zou duidelijker op de site moeten. Waarom niet gratis retour? . Nu heb ik nog niks want de hele order moest ik cancelen. En opnieuw bestwllen en weer betalen voor de bezorgkosten... Ik weet dat er veel Webshops zijn waar je gewoon alles kosteloos kan terugsturen binnen 14 dagen in de originele verpakking.

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Aan het einde van de middag besteld en de volgende ochtend al in huis. Super

Erg goed.

Goedkoop,snel geleverd ,geen enkel probleem...aanrader.👍

Vlot besteld, goede prijs en snelle levering..

Goede producten, snelle levering en een fijne webshop. Helemaal tevreden!

Leuke website

Heel leuke website en toffe en betaalbare producten Spijtig dat veel producten niet leverbaar zijn. Je wordt iedere keer wel gebeld en terug betaald

uitstekend

Goede duidelijke site,makkelijk bestellen,snel in huis. Prima!!!

het bestelde supersnel geleverd , netjes verpakt en precies zoals op de site aangegeven . dik tevreden

Geweldig, top service!

Geweldig, zal zeker vaker hier bestellen. Besteld en n paar uurtjes later al geleverd.

Zeer goede levering

............