Heb gekregen wat ik had gezien op de site

Snelle levering!

Heerlijke warme zachte dekens voor in de woonkamer! Ben er blij mee!

Perfect verzorgd goed artikel

Wat op de website staat, kreeg ik het zelfde.

Past precies goed

Oude herinneringen aan de Pixi boekjes

Zo leuk om na al die jaren weer de Pixi boekjes te lezen, maar..... ik was met name geïnteresseerd in Haasje Bangoor en verwachtte die ook te krijgen. Helaas heet het nu 'In het badje' en is de tekst aangepast. Jammer, want juist de tekst vind ik van de oude versie leuker, nu heet hij Haasje Hessel, Haasje Bangoor laadde toch de lading beter. Ook zijn zinnetjes als 'En toen liet Moeder alles uit haar handen vallen' verdwenen. Ook andere mensen die ik sprak vonden jammer dat de (vertrouwde) tekst was aangepast.

Vlugge service

Makkelijke site

prima service maar website kan beter

Met keuze uit overboeken kan je nog steeds kiezen voor dezelfde avond leveren want dus achteraf gezien niet kan. Dan moeten ze wel eerst de betaling hebben ontvangen. Dus dat werkt niet helemaal naar behoren. maar voor de rest snelle service en levering.

Netjes en snel geleverd

‘s Ochtends besteld en ‘s avonds geleverd. Alles zat netjes en goed verpakt. Perfect!

Reibungsloser Einkauf

Die Lieferung erfolgte innerhalb von zwei Tagen. Die Ware war gut verpackt. Wir haben Wachsöl bestellt, aber noch nicht probiert..

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vraag gesteld via Whats-app en gelijk een reactie terug. Levering ook een dag later.

Zeer professioneel

Zeer correcte levering. Ik kreeg zelfs een cadeau omdat er een product niet meer in stock was ter compensatie. De cadeau was geen prul en kon ik goed gebruiken. Enige minpunt is de onverzorgde cadeauverpakking.

Klasse Ware und unkomplizierte Abwicklung

Schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en fijne service

Makkelijke zoekfunctie om de producten te vinden. Snelle levering en zeer betrouwbaar. Makkelijke chatfunctie als je vragen heb.

Snelle levering, product was goed

Oke

Goed product, snelle levering

Topproducten, snelle levering!

Geslaagd voor een onderhoudsmiddel voor mijn lederen bank. Bij het doorscrollen heb ik nog veel meer gezien. Leuke website met veel leuke dingen. Hier kom ik zeker nog een keer terug.

Overzichtelijke site Snel bezorgt met een leuk extra product erin als je wat bestelt goeie service Zal er zeker weer bestellen

Overzichtelijke webshop

Mooie producten, een overzichtelijke webshop ik kan alles snel en makkelijk zoeken, vinden en kopen. Snelle levering👍 Zal zeer zeker en snel weer wat bestellen.

Top geregeld! Vandaag besteld, morgen bezorgd

Goede collectie woonaccessoires en prima service Met veel voordeel in de sale een klok gescoord, die heel snel en zelfs s avonds werd bezirgd zonder extra kosten Top gereg

Snelle levering Leuke spulletjes

Prima kwaliteit

Lakstift voor leder gekocht. Prima kwaliteit en gratis geleverd.

Alles vlot !

Overzichtelijke website Zeer snelle levering! Das altijd leuk om de dag nadien uw pakje al te mogen ontvangen 😅

Super snelle levering!

Snel geleverd, goed verpakt en leuke aanbiedingen. Top!!

super mooi schilderij met echte veertjes gekocht

super mooi schilderij met echte veertjes gekocht

Zeer snelle verzending, goede service, mooie artikelen!

Wat was het moeilijk kiezen uit de ruime keuze op de site! Zeer tevreden met mijn vaas en windlichten. Alles ontzettend goed ingepakt in de doos. Ik shop hier zeker nog!

Hescheweg 213

5343aa Oss