Pluspunten
Heel vlotte levering
Pluspunten
Snelle service - product volgende dag geleverd - duidelijk informatie over status bestelling
Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
snelle en correcte levering!
Positive
Order arrived in Scotland in 2 days. Great delivery and a fantastic product will defiantly be ordering more.
Pluspunten
Goede service! Wat ik ook een pluspunt vond was dat alles keurig netjes was verpakt tegen breekbaarheid. En super service dat het voor 12.00 uur besteld is en in de avond nog word thuisbezorgd
Pluspunten
Super tevreden. Duidelijke webshop en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooi en fijn bedrijf goede services bestel zeker nog wel een keer!
VerbeterpuntenDie ervaring heb ik nog niet dit was de eerste keer en kende jullie nog niet dus verbeter punten zou ik op dit moment niet weten!
Pluspunten
Er kan goed in overleg wat geregeld worden, dat is heel fijn.
Pluspunten
Wij zijn zeer content snelle levering en een zeer goed product doe zo verder
Pluspunten
Mooi snel geleverd,alleen product voldeed niet maar daar kunnen jullie niets aan doen.
Pluspunten
Namiddags besteld, savonds al in huis. Super
Pluspunten
Snelle levering en stukken goedkoper dan concurrent
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
Erg goede hulp van Toby van de Rakt. iemand die meedenkt met de klant en snel en duidelijk communiceert.
VerbeterpuntenIk heb geen tekortkomingen kunnen constateren.
VerbeterpuntenGeen