Pluspunten
Niet verkeerde artikel
Pluspunten
Levering en manier van het inpakken van de spullen echt top!
Pluspunten
' s morgens besteld en 's avonds geleverd Heel verbaasd erg blij Heel veel dank Nog nooit meegemaakt Z
VerbeterpuntenZo door blijven gaan
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Verbaasd vanwege de snelheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en betaling na ontvangst mogelijk.
Pluspunten
Er ging iets fout met de bestelling, maar jullie hebben het heel netjes opgelost
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Goede en vlotte levering!!
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Veel snellere levering dan verwacht
VerbeterpuntenMelden wanneer het product verzonden gaat worden
Pluspunten
Dit is de eerste keer dat ik iets bij jullie heb besteld en dat is me zeer goed bevallen. Correcte mailtjes m.b.t. zowel de betaling als de levering, snelle levering van het product en erg zorgvuldig verpakt! Super!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik was ook zeer verrast door het leuke kaarsje dat men als bedankje aan de zending had toegevoegd. Waardeer ik zeer.
VerbeterpuntenNiks is voor mij een perfecte service.
nvt.
Pluspunten
Prettige goed werkende website. Bij mailcontact dezelfde dag nog een antwoord en een klantgerichte service.
Positive
Die Ware ist schnell, sehr gut verpackt angekommen und entspricht voll und ganz meiner Vorstellung.
VerbesserungspunkteIch habe eine Frage: gibt es demnächst auch wieder die Duftstäbe von Riverdale Forest &Patchouli bei Ihnen zu kaufen? Ich habe sie bei meinem jetzigen Einkauf nicht gefunden. Der Duft ist einfach zauberhaft. Freundliche Grüße
Pluspunten
Doet het goed. Servies was goed ingepakt, een hele kleine beschadiging op een bord maar daar lig ik niet wakker van.
VerbeterpuntenPrijzen mogen wel wat lager. Dit zijn Rivièra maison prijzen.
Pluspunten
het pakketje was naar een afhaalpunt gegaan, bij de buren afgeven is makkelijker. Ik moest nu 2 dagen wachten.