Pluspunten
Binnen een dag binnen, verder heb ik het product nog niet gebruikt.
Pluspunten
supersnelle levering, in ochtend besteld en zelfde avond al geleverd op zaterdag! Verrassend goed.
Pluspunten
Pluspunten
Binnen 2 dagen heb ik een Josh armband ontvangen in Italie, zonder problemen. Met het track systeem kon ik precies zien wat de status was. Hele positieve ervaring.
Pluspunten
heel fijn bedrijf. goede communicatie en ik was snel en goed geholpen.
Pluspunten
Prijs kwaliteit is zeer goed. Communicatie zoal het hoort en ook betrouwbaar! Doe zo verder!
Pluspunten
Vriendelijk .goede uitleg .zeer tevreden
VerbeterpuntenHet is goed zoals het is
Pluspunten
Snel en duidelijk in de communicatie.
VerbeterpuntenDe site haperde bij het mobiel bestellen en via de laptop werkte alles goed. Dus misschien meer mobiel proef maken
Pluspunten
Snelle levering, prima verpakt. Aanrader!
VerbeterpuntenFactuur duurde even, maar dat is meer voor jullie dan voor mij
Pluspunten
artikel (specifieke kleur leerwas) was niet op voorraad, kan ook niet met al die verschillende kleuren, daardoor moest ik wat langer op de aflevering wachten. Maar product is prima, kleur is helemaal goed. Ook informatie gehad dat levering wat langer duurde, dus helemaal goed.
Pluspunten
Het was een snelle levering met een mooi product.
Pluspunten
Verrassend snelle levering! Alles netjes verpakt.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle goede levering en betaalbare prijs.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenBij de eerste bestelling heb ik een andere lengte dan standaard besteld. De standaard maat werd echter geleverd. Ik heb de armband retour gestuurd. De armband met andere lengte duurt erg lang voordat deze geleverd wordt. 4 tot 5 weken. Het is wel doorgegeven maar duurt wel erg lang.
Bedankt voor je beoordeling! De levertijd is inderdaad langer dan producten die vooraf klaar liggen op het schap. Omdat dit product speciaal voor u gemaakt wordt duurt het wat langer.
Pluspunten
Heb geen negatieve ervaring
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
zeer snelle levering. het was netjes verpakt met een kaartje erbij. TOP!
VerbeterpuntenGa zo door!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
duidelijke communicatie over verloop bestelling en verzending
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en prima/stevig verpakt.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Product is goed. Levertijd ook geen op of aanmerking. Alleen door achterafbetalen heb ik dubbele van mijn aankoopbedrag moeten betalen, omdat het in mijn junkmail terecht was gekomen.
VerbeterpuntenProbeer ook via post mensen te attenderen op achterstand
Bedankt voor uw beoordeling en toelichting. Indien een email niet geopend worden dan worden er ook papieren facturen verstuurd. Echter geeft ons systeem aan dat de factuur door u geopend is (meerdere malen.) Indien de factuur ouder is dan 30 dagen, dan worden er aanmaningskosten berekend. Voor verdere vragen hierover kunt u contact opnemen met Billink.nl