Pluspunten
Snel
Pluspunten
De communicatie was erg goed de spullen heb je snel in huis eigenlijk is bijna alles goed.
VerbeterpuntenAlleen 1 punt ik had iets besteld en ik maakte de doos open en er zat iets anders in dan dat ik besteld had was niet zo leuk maar heb toen gebeld naar jullie en jullie hadden het meteen opgelost en een dag later kreeg ik mijn spullen al binnen erg snel was ik wel blij mee dus snel opgelost
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima product. Webshop is betrouwbaar en doet wat ze beloven. Ik zou zeker weer hier bestellen.
Pluspunten
Snel, makkelijk, duidelijke communicatie
Pluspunten
Mooie armbanden Josh
VerbeterpuntenNiet echt
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Twee vazen van Riverdale besteld. Volgende dag al in huis. Degelijk verpakt. Ook goede gesprek aan de telefoon over kleur.
Pluspunten
Snelle levering, product had een prima prijs ten opzichte van andere winkels
Pluspunten
Leuke webwinkel, met mooie riverdale producten..zeker een tien waard
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prima levering! snel! product, kleurcreme voor lederen bankstel is perfect, grote klasse, echt een aanrader
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering alleen bij het voor 15.00 uur bestellen heb ik het niet de volgende dag ontvangen maar die de dag erna.
VerbeterpuntenNVT
Op de website werd aangegeven dat het maandag werd bezorgd, dat bleek dinsdag te zijn
geen, prima
Pluspunten
Goede service!!! Mijn pakketje was aangekomen en volledig stuk, heb toen gebeld en volgende dag was er al een nieuw.