Ik had een veel te grote armband, ik kon nergens vinden hoe ik hem moest retourneren. Via aardig persoon aan de telefoon duidelijkheid. Terugsturen kostte me wèl meer dan 4€! Dat is nu 5 dg geleden. Heb nog niets gehoord of het is aangekomen noch gezien dat de kleinere armband is geleverd
Pluspunten
Goede klantenservice, geen lange wachttijd, vriendelijke bejegening
VerbeterpuntenOp de site staat voor 16.00 besteld de volgende dag in huis. Misschien deze tekst aanpassen met een andere tijd, vermelding werkdag en indien het product op voorraad is
Pluspunten
Super snel en netjes verpakt alles !
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
ze doen wat ze zeggen
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering. De verzendkosten in verhouding tot het artikel zijn natuurlijk een puntje ... maar goed, daar kunnen zijn niets aan doen. Het product voldoet!
Pluspunten
Leuke collectie, aardige mensen.
Verbeterpuntenpas de openingstijden op de website even aan.
Pluspunten
Snel en correcte levering.
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf
Pluspunten
Goed snel
Pluspunten
Snele levering
VerbeterpuntenDe cadeau bon was echt niet leuk om weg te geven het was een klein kaartje met een stikker erin met de code. Was blij dat ik in de mega grote cadau verpakking keek. Schaamde mij om het zo te geven. Uiteindelijk zelf maar wat omheen gemaakt.
Pluspunten
Goede uitleg onder de foto's. Alles word goed weergegeven.
Pluspunten
heel goed
Verbeterpuntenweet ik niet
1) Een klok-wekker is iets voor 's-nachts/'s-ochtends vroeg. Dat betekent, dat je er van uit mag gaan, dat je in het donker de tijd kunt aflezen. Bijvoorbeeld door op een knopje te drukken of omdat de wijzers verlicht zijn (en zeker een die werkt op batterijen of via het lichtnet). Als dit niet zo is, dien je dat te vermelden. 2) Als de retourkosten van een product voor rekening van de koper komen, dient dat bij de koop duidelijk te zijn (zie de wet). 3) Kopen via Bol.com bij 'Het adres wonen' wèl kosteloos retourneren....
Pluspunten
Product zeer goed ingepakt en snel geleverd. Aan te bevelen.
Pluspunten
Heldere website en goede afwikkeling na bestellen.
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen, snelle levering.
VerbeterpuntenHeb ik momenteel niet!
Pluspunten
Zie boven!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben erg tevreden