Pluspunten
Super snelle levering! Makkelijke website!
Pluspunten
Snelle levering en overzichtelijke website
Pluspunten
Super snel geleverd, goed ingepakt ter beschadiging.
Pluspunten
Snel geleverd en keurig verpakt.
Pluspunten
Snelle levering, mooi klok.
Pluspunten
snelle levering.
Verbeterpuntenaandachtspunt is dat de kleuren op jullie site niet overeenkomen met de werkelijkheid. Wij hebben IVOOR besteld, dat is veel geler dan op het kleurenschema. Geld weggegooid. jammer, geen idee hoe we nu de juiste k eur kunnen bestellen zonder het risico te lopen dat we weer een verkeerde kleur krijgen.
Pluspunten
Snelle verzendig en alles perfect verpakt
Pluspunten
Prima product, snelle levering!
Verbeterpuntenniet van toepassing
Pluspunten
Pluspunten
Ik had breuk. Het was snel en correct opgelost
Pluspunten
Leuke website, snelle terugkoppeling, snelle levering en zeer goed verpakt m.b.t. breekbare spulletjes.
Pluspunten
Kan ik nog niet echt eerste maal besteld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie spulletjes
Pluspunten
Leuke producten
VerbeterpuntenProducten zouden geleverd worden maar waren op verkeerd depot afgeleverd dus geen levering op afgesproken dag. Daarna slecht op de hoogte gehouden geen dag en tijdstip meer bekend. Gebeld met jullie en hoorde dat pakket net was afgeleverd bij buren. Geen briefje in de bus gedaan door gls dus ik wist van niets. Erg slordig allemaal
Bedankt voor de beoordeling, zoals ook besproken per telefoon geven we deze klacht door aan gls, veel plezier met de windlichten!
Pluspunten
Alles super. Jederzeit wieder.
Pluspunten
Snelheid
Pluspunten
Snelle levering & leuke prijzen
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Zo hoort het! Alles goed en deugdelijk en goed op maat verpakt. Levertijd op 9 want alleen 10 staat zo raar
VerbeterpuntenDoorgaan zoals het gaat, super
Pluspunten
Doen wat ze beloven!
Pluspunten
Prima product voor een lage prijs. Gewoon goed.
VerbeterpuntenGeen. Was gewoon goed.