Pluspunten
Verbeterpuntenheb geen bericht gehad dat mijn bestelling verzonden was,kon dus geen track en trace aanklikken,
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Alleen maar positief
VerbeterpuntenOp de site stond voor 16 uur besteld morgen in huis dat was niet zo maar dat kan ook aan TNT liggen vind dit ok geen probleem verder
Pluspunten
Snel en netjes
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer goed bedrijf
Pluspunten
De zending (een glazen voorwerp) kwam geheel beschadigd aan. Dit had te maken met de verpakking. Toen ik het bedrijf hierover belde werd zonder aarzeling een nieuw exemplaar toegezegd (kosteloos) Dit vind ik getuigen van klasse.
VerbeterpuntenMeer zorg besteden aan de verpakking
Pluspunten
prima levering iets besteld de volgende of de dag daar op binnen super
Verbeterpuntengeen .gewoon zo door blijven gaan .
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
De goede service toen bleek dat een lantaarn kapot was. Vriendelijke en behulpzame man aan de telefoon
Pluspunten
Zorgen dat als er een bestelling wordt gedaan en er aangegeven wordt dat de besteling op voorraad is. Er zorg voor dragen dat deze ook echt leverbaar is... Nu betaald en nog steeds op 24 oktober bestelling niet binnen (besteld op 15 oktober)
Beste, helaas komt het voor dat een artikel onverhoopt niet op voorraad is. We hebben voor u het product direct bij onze leverancier besteld zodat u zo snel mogelijk voorzien bent van het product. Excuus voor het ongemak.
Pluspunten
Snelle levering en top verpakt!
VerbeterpuntenVoor nu heb ik geen tips of verbeterpunten.
Pluspunten
zeer betrouwbaar
Pluspunten
Zeer snelle levering . Accuraat.Eerlijk. Producten erg goed verpakt. Bij retournering wordt het geld zeer snel teruggestort.
VerbeterpuntenInfo en gegevens kloppen niet steeds helemaal met het afgeleverd product. Antwoorden op vragen voor info niet steeds volledig en verschillende niet helemaal accuraat en onvolledig.