Pluspunten
Pluspunten
snelle levering overzichtelijke website. veel producten
VerbeterpuntenMeer uitbreiding van riverdale
Positive
Schnelle Lieferung, Retoure und Erstattung des Kaufpreises ohne Komplikationen
VerbesserungspunkteAnfrage von deutschen Kunden an den Kundenservice statt auf englisch auf deutsch beantworten.
Pluspunten
- snelle levertijd
Verbeterpunten- beperkt assortiment - belachelijke hoeveelheid mails die je kort na de bestelling ontvangt (5 binnen een half uur) - hoeveelheid verpakkingsmateriaal - GLS als leverancier gebruiken ivm slechte indicatie over het bezorgmoment
Pluspunten
Bestel en leverproces zeer inzichtelijk
Verbeterpunten7 e-mails over 1 bestelling is misschien een beetje veel
Pluspunten
De snelle communicatie (zelfs op zondag)
VerbeterpuntenEen retoursticker met een antwoordnummer zou fijn zijn :)
Pluspunten
Snelle levering en producten goed verpakt
VerbeterpuntenEen verrassingsdoos gekocht voor 60 euro met een inhoud van 150 euro. Echter kom ik ******en uit als ik dezelfde bestelling plaats op Riverdale.nl. Hier kom ik namelijk voor dezelfde producten lang niet boven de 100 euro uit! Bij het vermelden hiervan krijg ik adviesprijzen als reactie terug! Ook was 1 van de producten vuil! Ik had liever mijn geld terug maar moet het met een mail over advies prijzen doen?! Ik bestel hier nooit weer!
Pluspunten
Heel goed bedrijf
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Duidelijke website,goede communicatie via mail en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Helaas niet de volgende dag gelever zoals beloofd
Pluspunten
Super snelle service en dienstverlening
Pluspunten
Prijs + punten sparen voor vaste klanten, heel mooi!
Verbeterpunten- Verpak ALLE spullen goed en zorgvuldig, zodat als het in de doos heen en weer gaat, het niet kapot gaat! Bij mij was het glazen lijstje niet goed verpakt in de doos, zeg maar gerust, niet, waardoor deze kapot was toen ik de doos open deed. Wel heel netjes trouwens, ik kreeg, na direct melding ervan gedaan te hebben een nieuwe opgestuurd! Daar kunnen veel bedrijven nog van leren!
Pluspunten
geen negatieve punten!! zeer positief, zeer net ingepakt, snel bezorgd!!!
Pluspunten
Nog niet veel besteld.
een andere bezorgdienst nemen, nu wordt je als ontvanger een hele dag thuis geplakt omdat ze niet aangeven hoe laat ze komen. Bij mij zouden ze komen tussen 8 en 18 uur en waren er om 17.00 uur. Andere bezorgdiensten zijn daar veel beter in en geven een tijdsindicatie en sommige bellen zelfs een kwartier van tevoren.