Pluspunten
Snelle verzending Goede en duidelijke site Scherpe prijzen Veel aanbod
Pluspunten
zorgvuldig verpakt, snelle levering, mooie producten.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt
VerbeterpuntenBestellingen goed lezen, heb iets anders gekregen dan ik had besteld
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Snelle levering. Zeer goed verpakt, ik had breekbare spullen besteld. Top. Aanrader.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te melden.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk en een goed product.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie en mooi vormgegeven website
Pluspunten
snelle levering, alles keurig ingepakt
Pluspunten
Goede communicatie!
Positive
Ein super Service, sehr zuverlässig, feine Ware wie in der Ausschreibung und top Kommunikation. Auch war die Ware sicher verpackt und schnell geliefert. Ich kann diese Firma nur empfehlen. Ein zufriedener Kunde!!!
Pluspunten
snelle service en goede communicatie
Verbeterpuntende juiste foto's afbeelden bij de tapijt zodat er geen verwarring komt
Pluspunten
mooie producten
Verbeterpuntengeen snelle leverinf
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Perfect, gewoon doen!
Pluspunten
Goedkopere Riverdale artikelen dan elders!
Pluspunten
Snelle levering en correcte prijs.
VerbeterpuntenCommunicatie wat te doen als product beschadigd is, kan duidelijker.
Pluspunten
Snelle levering goed product en makkelijk te vinden op internet
Pluspunten
goede communicatie
VerbeterpuntenAls kado jammer dat de batterij niet bijgeleverd werd