Pluspunten
Mooie producten, snelle levering en houden klanten goed op de hoogte van de status van de bestelling
Nvt
Pluspunten
Lekker snel geleverd en goed ingepakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie betaalbare producten. Duidelijke mails over bezorging en wat te doen als er iets fout gaat. Zeer tevreden klant.
VerbeterpuntenGeen punten.
Pluspunten
Snelle en correcte service.
Pluspunten
Snelle levering. Mogelijkheid om te kiezen voor betaling achteraf.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, ze houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling. Goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Het was voor mij de eerste keer dat ik iets heb besteld bij jullie en ook de eerste keer dat ik jullie tegen kwam op Google. Maar kan niet anders zeggen dan dat ik een heel tevreden klant ben. Cadeau leuk ingepakt. Direct een reactie op mijn email, súper!! Ik zou jullie zeker aanraden bij vrienden en familie.
VerbeterpuntenGeen idee. Ik ben tevreden!!
Pluspunten
Prachtige producten, hoge kwaliteit en snel geleverd. Met daarbij veel keus in Riverdale producten waar ik zelf een grote fan van ben. Simpelweg een fantastisch bedrijf.
Pluspunten
duidelijke en snelle communicatie en levering eerste bestelling dus kwaliteit en nazorg kan ik nog niet beoordelen
Verbeterpuntenduidelijker product omschrijving over materiaal en waarde
Pluspunten
gewoon veel omschreven en hebben kleuren die schoenmaker of meubelzaken niet kunnen leveren
Verbeterpuntenhet enige minpuntje is dat gls niet op zaterdag levert en je dan verplicht wordt een euro meer te betalen voor bezorgkosten
Pluspunten
Mijn bestelling is optimaal verzorgd,geweldig goed
Pluspunten
Totaalplaatje klopt.
Pluspunten
Goede en duidelijk communicatie naar de klant. Mijn complimenten :)
VerbeterpuntenMijn eerste keer bestellen maar heb nog niks ontdekt qua verbeter punten!
Pluspunten
Het was de eerste keer dat we hier bestelden, maar het was allemaal positief en voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit voor een redelijke prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, fantastische prijs. Heel tevreden klant.
Verbeterpunten/
Pluspunten
de snelheid is ongelooflijk
Verbeterpuntende geleverde kleur was niet de gevraagde kleur ,papa zal moeten schilderen