Rare naam
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering
VerbeterpuntenHet aantal mailtjes om informatie te geven over één levering is wat aan de hoge kant (ik heb er 7 ontvangen)
Pluspunten
Prima service en communicatie.
VerbeterpuntenVerpakkingen zijn voor kleine producten veel te groot.
Pluspunten
Snelle levering van een product dat evenaart wat de site aangeeft.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle levering, bestelproces wijst zichzelf
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gewoon zoals het hoort,prima geregeld
Pluspunten
Goed geregeld! Je weet precies waar je aan toe bent. ''Keep up the good work!''
Ik heb een armbandje gekocht voor mijn vriendin. maar na 1 keer dragen was de armband al kwijt door het slechte slotje. Dit kost me nu weer geld om een nieuwe te bestellen
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We vinden het ook erg vervelend dat het slotje niet naar behoren heeft gewerkt. Echter kunnen we niet zomaar een nieuwe opsturen omdat een armband zoek is geraakt. Wij denken dan ook dat we een goede oplossing hebben geboden om een nieuwe armband tegen een zeer gereduceerde prijs opnieuw te versturen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag!
Pluspunten
Mooie producten
bedankt voor uw reactie!
Pluspunten
Snelle levering Goederen zijn goed beschermd bij levering Gemakkelijk bestellen overzichtelijke webshop
Verbeterpuntensuper site!!!
Goed om te lezen dat u tevreden bent, tot de volgende keer :)
Pluspunten
Beloften op website worden nagekomen, zeer snel reactie op vragen, goed product, goede en zeer snelle levering.
Goed om te lezen dat u tevreden bent, tot de volgende keer :)
Pluspunten
Product goed ingepakt,goede service snel geleverd
Goed om te lezen dat u tevreden bent, tot de volgende keer :)
Pluspunten
snelle levering !
Goed om te lezen dat u tevreden bent, tot de volgende keer :)
Pluspunten
Prima levering, op tijd en goede verpakking
Goed om te lezen dat u tevreden bent, tot de volgende keer :)
korting op site van riverdale geldt niet bij jullie .Voor 1 product kun je maar 1kortingscode gebruiken dan moet je dus meerdere producten bestellen en ben je nog duurder uit.
Hartelijk dank voor uw reactie. Helaas kunnen we niet meedoen met de korting acties van Riverdale, wij hebben weer onze eigen acties.
Goed om te lezen dat u tevreden bent, tot de volgende keer :)
Pluspunten
Hou van duidelijkheid en snelle levering (als dat mogelijk is tenminste) ben zeer tevreden
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Zeer snelle aflevering. Afterpay gebruikt. Vloerkleed werd dezelfde avond nog geleverd . Prijs was dik in orde. En ook de de verdere communicatie via mail verliep prima. Deze webshop is echt een aanbeveling waard.