Pluspunten
Snelle service bestelling volgende dag in huis
Pluspunten
Prachtig carpet van Brinker voor een meer dan voortreffelijke prijs. Tel daar de snelle levering, goede verpakking en adequate communicatie bij op en dat maakt dat op alle onderdelen de 5 sterren verdiend zijn
Pluspunten
Super snelle en goede verzending! En een groot aanbod
Pluspunten
Mooie aanbiedingen, groot assortiment, snelle levertijd en de artikelen zijn netjes verpakt! Aanrader om hier te bestellen!
Pluspunten
Goede en snelle levering. Ook het kiezen van een dag vond ik prettig.
VerbeterpuntenBij het verwijderen van de sticker, was de code van de cadeaubon nog nauwelijks te lezen. Ik heb maar wat geprobeerd. Wel gelukt gelukkig.
Pluspunten
Zeer snelle bezorging. Ik was eigenlijk net iets te laat maar alsnog had ik mijn bestelling de volgende dag in huis. Ook nu met retouren snel reactie wat te doen.
VerbeterpuntenKosten voor het retourzenden.
Pluspunten
Verbeterpuntener zat geen retour bon bij, of hoe het pakket geretourneerd kan worden
Pluspunten
Super service!
Pluspunten
Snel, netjes verpakt, goeie prijs
VerbeterpuntenGeen
VerbeterpuntenBereikbaarheid
Positive
came quickly and as ordered
Suggestionssent me a lot of emails I could not understand as I only speak English
Pluspunten
Snelle reactie op mijn mail, vriendelijk
Pluspunten
Snelle levering betrouwbaar
Pluspunten
Super snel
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
duidelijke antwoorden
Verbeterpuntenmeer op de hoogte houden bij bezorging die uitloopt ...mailtje is voldoende
Pluspunten
De leer stift doet het prima. Handig dat jullie een kleuren overzicht hebben op de site.
VerbeterpuntenVerbeterpunt is dat er zoveel verzendkosten bij komt, terwijl het pakketje door de brievenbus werd gestuurd en op de envelop de verzendkosten stond die veel minder was dan betaald is .
Pluspunten
GEWELDIG
Pluspunten
Duidelijk aangegeven dat ze op vakantie waren, hierdoor ook een kortingscode gekregen daarna binnen 2 werkdagen in huis.
Pluspunten
Duidelijkheid over levering en informatie
VerbeterpuntenOok leveren in de vakantie zou heel fijn zijn!