Positive
Qualität
VerbesserungspunkteVersandkostenfreie Lieferung
Pluspunten
val niks op aan te merken snelle levering netjes verpakt
Pluspunten
Super goed verpakt en hele snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en juiste informatie op de site.
VerbeterpuntenVerpakking.
Pluspunten
Bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Bleek niet helemaal compleet maar dat werd na 1 mailtje dezelfde dag nog rechtgezet. Mooie producten voor een goede prijs.
Pluspunten
VerbeterpuntenArmband besteld. Niet duidelijk welke maat moet worden genomen ( incl./excl. sluiting). Uiteindelijk was hij te krap. Bovendien was levertijd erg lang.
Pluspunten
Scherpe prijzen, goede communicatie en snelle levertijd!
VerbeterpuntenMeer aanbod aan artikelen aanbieden.
Pluspunten
Zeer goed ik heb geen min punt
VerbeterpuntenAlles correct
Pluspunten
Goed verpakt en snel geleverd
Pluspunten
komen na wat ze beloven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Ik had het bezorgen op vrijdag gezet. Nog geen 5 minuten later werd ik gebeld dat het product ook nog op donderdag bezorgd kon worden.
Verbeterpunten.
Makkelijker bestellen met kado bon. Tot 3x moeten bellen omdat het niet werk slecht dus!
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel, beleefd, prima communicatie, aanrader!!