Pluspunten
Lekker snel en gemakkelijk
Pluspunten
Super snelle levering en waar voor mijn geld.mooi verpakt!!!
VerbeterpuntenHelaas was mijn pakketje zoek omdat het toch niet door de brievenbus kon ..dat Was minder omdat ik het voor een kadootje besteld Had en nu Was het te laat .
Pluspunten
Snelle levering , vraag snel beantwoord via fb .
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. Goed product.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede communicatie, afspraken worden nagekomen, vriendelijke klantenservice.
Pluspunten
Super snelle levering.. Leuke dingen en de kleuren komen overeen zoals op de foto. Al met super tevreden :-)))))))) Mvg.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, nette levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten! Ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling
VerbeterpuntenBij breekbare spullen herkenbare sticker erop doen voor post nl. Zo voorkom je schade
Pluspunten
Makkelijk bestellen en super snel geleverd inclusief kadoverpakking!
Pluspunten
Zeer snelle levering. Bestelling was een cadeau en keurig op tijd!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, mooi product, goede communicatie
Pluspunten
snel en in perfecte staat mijn pakjes ontvangen
Verbeterpuntengeen
Positif
rien à redire sinon le prix élevé pour la livraison
Suggestionsprix de livraison
Pluspunten
Toen ik mijn bestelling voor het eerst kreeg was het helemaal top! Kreeg het pakketje snel binnen en ik had een Josh Armband besteld en ik kreeg er een super leuk doosje erbij waar ik het kon inpakken, een zakje zat om de armband heen en was een top kadootje! Maaaaaar .....
VerbeterpuntenDe maat van het armbandje moest een halve centimeter groter, dus ik had hem terug gestuurd en hij zou nadat de armband binnen was gekomen en goedgekeurd was zou die binnen 4 en 6 weken terug ontvangen worden en dan verzonden worden naar nou. Ik kreeg mijn armband 8/9 weken erna, heb echt een paar mails gestuurd van waar blijft het en wat kreeg ik????????? Ik had echt alles terug gestuurd, dat doosje en het zakje en sleutelhanger die erbij zat en wat ik kreeg ik terug????? Een klein pakketje met een plasticje waar de armband in zit. Gewoon een simpel niet beschermend plasticzakje, echt super slechte service! Heb zeker een klacht ingediend.... Dat ik eerst helemaal leuk een pakketje kreeg en leuke doosje waar het in kan voor een kadootje, wat de bedoeling is, en dan stuur ik netjes ALLES terug en krijg ik gewoon een plasticzakje met de armband terug waar ik 8/9 weken op heb gewacht. Ik vind dat echt slechte service... Ik had zelf ook moeten mailen waarom het zo lang duurt, het zou al meteen een stuk netter zijn geweest als ik een mailtje had gekregen dat het druk is ofzo en dat het daarom iets langer duurt.. En vervolgens een plasticje krijg. Vandaar dat mijn cijfers van betrouwbaarheid, nazorg, en levertijd laag zijn.
Beste Cilla, Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. We hadden inderdaad even contact op moeten nemen dat het wat langer duurde. (ik neem dit op in onze verbeter punten) Ik zal er voor zorgen dat het doosje en zakje wordt nagestuurd. Deze wordt bij een vervangende armband niet meegestuurd omdat deze vrijwel altijd niet mee terug gestuurd worden. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
Pluspunten
Heldere site, mooie producten Cadeau-verpakking ziet er heel mooi uit
VerbeterpuntenBij het bestellen, kon ik een leverdag kiezen, waaruit ik dus het gevoel kreeg dat ik de armband snel in huis zou hebben. Ook in de verstuurde bevestiging stond die leverdatum vermeld. Maar kort daarna kreeg ik een mail, waarin werd gezegd dat het - en ik weet niet meer precies hoeveel - een aantal weken zou gaan duren. Tip: Laat geen leverdatum kiezen als het product nog geproduceerd moet worden. Ik ben zelf uiteindelijk navraag gaan doen naar de levering omdat die nog niet binnen was - en al langer was dan de aangegeven lange levertijd. Ik kreeg nagenoeg per omgaande reactie, dus dat was weer perfect. Tip: Bij vertraging informeer de klant
Pluspunten
Snelle en duidelijke servicd
VerbeterpuntenGratis verzendkosten
Pluspunten
Handige site.