Pluspunten
Correcte en snelle levering. Netjes verpakt.
Hartelijk dank voor uw feedback Marie-José, fijn dat er geen negatieve punten zijn! wij hechten veel waarde aan de meningen van onze klanten. Door uw mening en dat van anderen kunnen wij onze service verbeteren. Toby
Pluspunten
Leuke acties, nette foto's!
Hartelijk dank voor uw feedback Leonard, fijn dat er geen negatieve punten zijn! wij hechten veel waarde aan de meningen van onze klanten. Door uw mening en dat van anderen kunnen wij onze service verbeteren. Toby
Hartelijk dank voor uw feedback, fijn dat er geen negatieve punten zijn! wij hechten veel waarde aan de meningen van onze klanten. Door uw mening en dat van anderen kunnen wij onze service verbeteren. Toby
Pluspunten
Veel informatie over product, goede service.
VerbeterpuntenSnellere bezorging.
Hartelijk dank voor uw feedback Alicia! We werken elke dag aan de levertijd, voor 16 uur besteld is dezelfde dag verzonden, dit betekend dat wij de pakketjes van dezelfde dag na 16 uur naar het postkantoor brengen. Wij hechten veel waarde aan de meningen van onze klanten. Door uw mening en dat van anderen kunnen wij onze service verbeteren. Toby
Pluspunten
Komt belofte na
VerbeterpuntenNog geen idee
Pluspunten
Goede voorraad, super snelle levering. Voldoende keuze in levering/betaalmogelijkheiden.
Pluspunten
Snelle levering, goede produkten
Pluspunten
Snel Prima verpakt Helder , duidelijk Goede emails !!!
Verbeterpuntenhmmm ik weet nog niks,iets minder verpakking maar dat maakt het vaak weer kwetsbaar.....
Pluspunten
Leuke verpakking toppp
Pluspunten
Pluspunten
keurige nette snelle levering
Pluspunten
helemaal Top
VerbeterpuntenIk zou het wel leuk vinden als je boven de 125,00 euro iets besteld. dat je dan een aardigheidje krijg, een klein kadetje of zo
Pluspunten
Positive punten: de artikelen die in de verassingsbox van riverdale zitten is prima inorde geen afdankers en alles is heel, top
VerbeterpuntenWat ik minder vond is dat de prijs 10€ duurder is geworden dan vorig jaar en minder spullen erin. Vergeleken met de andere keren. De inhoud was 2 kussens internet waarde 20 pst, 2 kaarsen en doosje internet waarde 15. Totaal waarde 55 euro, betaald 60. Erg jammer!
Pluspunten
VerbeterpuntenControleer zelf ook de producten op foutjes, vooral met glas.
Pluspunten
Alles snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering en goed communicatie
Verbeterpuntennvt
Serieus met klachten omgaan, indien een pakje niet ontvangen is. En niet doodleuk blijven volhouden dat het pakje op eigen risico is verzonden en dat men daardoor niets voor je betekenen kan.....
Pluspunten
Goed bedrijf, duidelijke website, prima prijzen, prima service. Ik ben helemaal tevreden.
VerbeterpuntenMisschien een kerst cadeau papiertje mee leveren? Iets feestelijker. Maar ik was wel blij met het tasje van Josh. Zo lijkt het net uit de winkel als ik het geef.
Pluspunten
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Supersnel binnen en zorgvuldig verpakt.