Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goede verpakking. Alles bij elkaar super service
Pluspunten
snelle antwoorden op vragen, goede service, snelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
Veel onderdelen op voorraad, supersnelle levering en duidelijke mails
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
Ik was onder de indruk van de professionaliteit van de personeel, mijn complimenten, ga vooral zo door!
Verbeterpuntenenige verbeteringspunt die ik wil toevoegen is; ga zo door, super!
Pluspunten
Easy to navigate website. Checkout process was simple and quick. All good, thanks.
Pluspunten
bruikbaarheid en duurzaamheid van de materialen goed telefonisch contact nette internet site
Verbeterpuntenzullen er wel zijn, maar welke?
Pluspunten
Zeer goed geholpen. Helemaal niks op aan te merken. Ik heb een lang gesprek gehad over een klein onderdeel, en ben veel wijzer geworden.
Pluspunten
Er is m.i. nogal wat moeite gedaan om de juiste producten te verkrijgen, ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenEr zijn geen verbeterpunten maar het is makkelijker om winnaar te worden dan te blijven. Edoch Fietsparts, ga zo door.
Pluspunten
Goede service. Telefonisch goed bereikbaar. Oplossingsgericht.
Pluspunten
vriendelijke, behulpzaam, perfecte service!!!
VerbeterpuntenGa zo door!
de info bij het voorspatbord van Gazelle mag wat uitgebreider : het Gazelle spatbordneusje zit er al op en hoef dus niet apart bijbesteld te worden zoals ik gedaan heb.
Foto`s artikelen mogen soms duidelijker Kleur is niet altijd evengoed te bepalen.
Pluspunten
Ik heb goede info mogen ontvangen
Pluspunten
snel corect en goed henk
Pluspunten
Snel geleverd, netjes verpakt én scherp geprijsd.
Pluspunten
Juiste aanbod
VerbeterpuntenVoor 15 uur besteld, morgen in huis?