Pluspunten
snelle en correcte levering! Top!
Pluspunten
Snel en goed geleverd.
Pluspunten
Bij tel. contact gelijk een vakman aan de lijn die je eventueel op een onderhoudende manier van goed en praktisch advies voorziet. De geleverde bestelling zag er netjes en verzorgd uit. Wat ook wel nodig bleek want Postnl had wel even op een grove manier door de doos geprikt. Maar dankzij de goede dubbele verpakking niks beschadigd of weg.
VerbeterpuntenKijk de site nog eens na. Bij de rubriek kabels loopt nippels niet door deze is wel bereikbaar via kleinmat. Probeer overal de prijs zo laag mogelijk te houden. Probeer het assortiment nog wat uit te breiden. Bijvoorbeeld met gewone simpele fietsplakken dus niet zelf eerst knippen. of bijvoorbeeld en betaalbare reparatiestandaard.
Pluspunten
mooie , heldere en duidelijke site .een zeer goed en duidelijk mailcontact !!
Verbeterpuntenik begrijp dat het moeilijk is om alles in assortiment te hebben maar , mis veel merk produkten en als iets universeel is vermelden waar het bij of op past . ik zoek nu heel veel voor kleinere fietsen en die mis ik..
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering. Gewoon zoals het hoort!
VerbeterpuntenZo doorgaan.
Pluspunten
Informatie over de afhandeling van de bestelling is prima. Prijs is oké. Site is duidelijk en gebruiksvriendelijk.
VerbeterpuntenVerzenden had een dag eerder gekund (ivm klanten die haast hebben met de bestelling)
Pluspunten
een nette prijs voor een goed prodeuct. volgens afspraak binnen 2 werkdagen geleverd!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het artikel dat ik besteld had bleek niet meer leverbaar te zijn. Toch heeft FietsParts stad en land afgebeld om eraan te komen. Helaas niet gelukt, maar de service en de communicatie was top! Uiteindelijk een andere kleur besteld en snel ontvangen. Zeker een pluim waard!!
Pluspunten
BEN OVER ALLES HEEL TEVREDEN
VerbeterpuntenLEVEREN IN BELGIE
Pluspunten
correcte behandeling eerlijke voorlichting betreft het probleem in mijn geval
Pluspunten
Toen ik mijn bidon bestelden, veranderde het product toen heb ik netjes een telefoontje gehad of ik er te vreden mee was. Tevens was de prijs ook duurder, en ik kreeg hem voor de prijs die ik al betaald had.
VerbeterpuntenPrima zo, ga zo door.