Pluspunten
Snelle levering ,aantrekkelijke verzendkosten goede communicatie ivm ontvangen van de order (datum of dag)
Pluspunten
Meedenken over levering van meerdere bestellingen. Snelle levering Royaal aanbod
Verbeterpunten...
Pluspunten
Juiste informatie op de site
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke site, goede prijzen en snelle levering. Helemaal goed!
Pluspunten
verrast door de snelle levering van de banden. Zeker een aanrader al ben ik geen grootverbruiker van fietsanden.
Verbeterpuntende zoekfunctie naar fietsbuitenbanden evt. uitbreiden met zoeken op maten (ETRTO-nummer of 28 x 1 5/8 x 1 1/8 of 700 x 28C).
Pluspunten
snel geleverd
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, correkt en altijd zoekend naar de beste oplossing
VerbeterpuntenIk vind dat het voor nu prima gaat
Pluspunten
Onderdeel was niet meer leverbaar. Ik kreeg keurig een telefoontje en er werd een alternatief aangeboden. Prima service. Na montage bleek het een zeer goed alternatief te zijn.
Pluspunten
Zeer snelle service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Denken mee met de bestelling (die al geplaatst en betaald was; ik werd erover gebeld, dus dubbel-aardig & goed). Bestelling is met zorg verpakt. Bij de bestelling is er een commentaar-veld (bijvoorbeeld handig als je je spullen graag op vrijdag verzonden dus zaterdag bezorgd wilt hebben).
Pluspunten
Perfecte service, ik had per ongeluk zelf het verkeerde onderdeel besteld en werd hierover gebeld en geadviseerd een ander onderdeel te bestellen. Snelle levering en alles paste perfect. Prima Service! Helemaal Top!
Pluspunten
Snelle reacties, goed advies en flexibel.
Pluspunten
Helemaal perfect!