Pluspunten
Uitstekend geholpen met een afwijkende fietsbandmaat, spullen snel en netjes in huis. Prijs en kwaliteit kan ik niet beoordelen,
Pluspunten
hele snelle levering, en netjes ingepakt topkwaliteit!
Pluspunten
Snel Prima service
VerbeterpuntenPaypal
Pluspunten
snelheid, goede verpakking
Verbeterpuntenop dit moment niet, maar nog maar 1 bestelling gedaan..
Pluspunten
Snelle en probleemloze levering met de laagste prijs en dan ook eens boven de 50 euro verzendkosten vrij.
Pluspunten
ik had verkeerde binnenbanden bij de buitenband besteld, daar werd ik keurig over gebeld en werden de juiste geleverd!! Top service!!!
Verbeterpuntenga vooral door met deze webshop! ik kom hier zeker terug voor volgende bestellingen!
Pluspunten
Door externe problemen duurde de levering iets langer, echter ben ik daarover telefonisch op de hoogte gebracht. Ik ben daar zeer over te spreken en zal als ik weer onderdelen nodig heb ook zeker weer hier bestellen.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Groot assortiment goede communicatie
Verbeterpuntenprijs proberen scherp te houden
Pluspunten
Jullie hebben alles in voorraad. Ook duidelijke foto`s van de onderdelen op de site
VerbeterpuntenIk zou het niet weten. Alles is OK
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering, hoge kennis en vakmanschap, perfect nakomen van afspraken, grote dienstbaarheid, zeer betrouwbaar.
VerbeterpuntenPerfect bedrijf! Ga zo door.
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Ik had twijfels over de onderdelen die ik nodig had en had ze gemaild met wat vragen. Zeer snel antwoord gekregen ook op de 2e mail die ik stuurde. De onderdelen werden zeer snel geleverd tegen een erg goede prijs (andere websites waren duurder), erg compleet aanbod ook, de meest uiteenlopende onderdelen hebben ze.
De standaard werd geleverd zonder bout en moer,dit was wel even lastig en daarvan was ik niet op de hoogte.
Pluspunten
Zeer goede communicatie en snelle levertijd