Pluspunten
Prima bedrijf en goede leverings betrouwbaarheid
Pluspunten
breed assortiment budget en high end onderdelen gratis verzending boven 50 euro
Verbeterpuntenproduct omschrijving per artikel zelfde opmaak en info, bijvoorbeeld, maten, toepassingen en evt. benodigd gereedschap/onderdelen. mogelijkheid om via voorselectie het aantal producten te verfijnen. bv, achterwiel, cassette, 28 inch en zo alle producten te tonen die aan die eigenschappen voldoen.
Pluspunten
snelle communicatie bij vragen per mail en/of telefoon. Inhoudelijk veel kennis. Kees belt ook achter spullen aan die hij niet in het assortiment heeft, en waar jij naar zoekt. Goede terugkoppeling via telefoon of mail.
VerbeterpuntenDe categorieën op de site zijn niet altijd even duidelijk. De lijst is niet handig in gebruik (niet eens alfabetisch gesorteerd).
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering. Goed product. Geen verzendkosten vanaf EUR 50,-
Pluspunten
Snell, efficient, correct! Zo wil je het hebben.
VerbeterpuntenIk heb twee fietsliften besteld die ik eerder bij vrienden gezien had. Ik wist dus wat ik bestelde. Nu hangen de fietsen als bedoeld. Toch viel het mij tegen, dat het koord op meerdere punten defect was. Ik hoop dat het houdt...
Pluspunten
Spatbord en achterlicht
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt. Persoonlijke aanpak.
Pluspunten
wij zijn over alles zeer tevreden. Uw bedrijf zullen wij zeer zeker bij familie en vrienden aanbevelen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Goed spul en snelle levering.
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan.
Pluspunten
duidelijke productomschrijvingen en uitstekende service.
Verbeterpuntenging prima zo, misschien ietsje goedkoper worden
Pluspunten
Prima prijs en supersnelle service.
VerbeterpuntenGa zo door !
Pluspunten
Nette en snelle levering. De midden standaard, een stevig prijsje maar wat een geweldige kwaliteit en dus zijn geld waard. Dat deze automatisch heel wijd gaat staan bij het uitklappen, niet eerder gezien en helemaal top.
VerbeterpuntenDe omschrijvingen bij de artikelen kan hier en daar beter.
Pluspunten
Ik heb hier 2 cranken gehaald en 2 tandwielen en een ketting. De levering was mooi op tijd, de verzendkosten zijn prima en de onderdelen waren precies zoals te zien was op het internet.
Pluspunten
Mijn bestelling via internet is keurig afgewerkt door fietsparts.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ga zo door!!
Pluspunten
Besteld, morgen in huis, heel snelle verzending. Goed ingepakt.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Top service, goede feedback
nee