Pluspunten
Contact gehad over de aanschaf van een fietstas voor de electrische fiets de Sparta RX.Jullie zijn direct gaan passen en hebben de fabrikant gebeld en het probleem uitgelegd omdat de fietstassen dus niet geschikt zijn voor mijn fiets. Na de aanschaf van een rekje past het perfect. Heb behalve het rekje natuurlijk een fietstas besteld. Klasse
Pluspunten
Ik werd gebeld door dit bedrijf, omdat zij zeker wilden weten of ik het juiste onderdeel zou krijgen en niet voor teleurstellingen kwam te staan. Perfecte service!
Pluspunten
Goede kwaliteit, ruime sortering.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Zeer goede mail communicatie en advies.
VerbeterpuntenZo doorgaan.
Pluspunten
goede service, vakman, serieus.
VerbeterpuntenTip een verlanglijstje wat op de website bewaard word. zodat je bij een bestelling dingen toe kan voegen.
Pluspunten
Snelle verzending, goede communicatie via e-mail.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn redelijk hoog voor een kleine bestelling.
Pluspunten
Diverse fietsartikelen
VerbeterpuntenBetere omschrijving van meegeleverde montage artikelen. De foto voor de spatborden gaf slehcts het beeld van de spatborden, er bleek uiteindelijk veel meer bij te zitten.
Pluspunten
Tassen en voordrager gekocht. werkelijk prima kwaliteit voor superprijs.
Pluspunten
Alles naar behoren, prima!
Pluspunten
Absolut aan te bevelen. Een leveradres in het buitenland was geen probleem. De technische informatie erg vakkungig. Wat de prijs en de nazorg betreft heb ik nog geen oordeel.
Pluspunten
snelle ractie en tel overleg
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Pluspunten
Levering kon niet plaats vinden binnen de 2 dagen, werd echter gebeld door fietsparts dat het eea mis was gegaan. Werd zonder vragen nog 2 binnenbandjes bij gedaan vanwege het ongemak. Top dat ik gebeld werd, en top dat er tegoedkoming tegenover stond. Nette communictie noem ik dat en dus goed. Zal zeker weer bestellen bij fietsparts!
Pluspunten
zeer goede en vlugge service, levering zelfs op zaterdag.