Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren over het algemeen een positieve service en duidelijke communicatie. Verschillende beoordelingen benadrukken snelle hulp van het team en probleemoplossing door Kees. Leveringen worden als betrouwbaar beschreven en de onderdelen worden als van goede kwaliteit geprezen. Over het geheel genomen zijn klanten tevreden en zullen ze bij Fietsparts.nl blijven kopen.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt, helemaal tevreden!
VerbeterpuntenNVT
anoniem
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
linda
zevenbergen
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen
A.Vriese
Middelburg
Pluspunten
-snelle en goede service - zelf telefonisch contact mbt niet te bestellen artikel en evt oplossing - snelle levering
Verbeterpuntengeen verbetertips
14 July 2012
Ron
Hoensbroek
Pluspunten
Fijne bezorging, duidelijke website met veel unieke fotos. Ik kan de waren duidelijk onderscheiden en vergelijken.
Verbeterpuntenik ben altijds benieuwd waar mijn pakketje is, dat word nog net te onduidelijk weergegeven
12 July 2012
Ewoud
Utrecht
Pluspunten
Materiaaal keurig en snel geleverd. Kwaliteit is prima. Verpakking ook oke. Site overzichtelijk. Volgende keer zijn jullie weer mijn dealer.
VerbeterpuntenHeb crankstel gazelle besteld. Keurig gekregen. Het was alleen completer geweest als ze er ook direct een paar afdekdopjes voor de 2 schroeven hadden bijgeleverd (of geadviseerd ze te bestellen)
11 July 2012
Johan
Zwolle
Pluspunten
Keurig verzorgde snelle levering, makkelijke betaling, veel keus in onderdelen en materialen en een duidelijke website.
7 July 2012
Sandra
Edam
Pluspunten
correcte levering. Zoals het behoort te gaan. prima
5 July 2012
Gerard
Twello
Pluspunten
duidelijke website en goede omschrijving artikel
Verbeterpuntennee
4 July 2012
giny
hilversum
Pluspunten
Snel, goed, duidelijk
Verbeterpuntennvt
René
Schipluiden
Pluspunten
Duidelijke site Snelle levering We werden gebeld omdat er vermoeden bestond van een verkeerde maat. Top service!
anoniem
Pluspunten
ik had niet verwacht dta de bestelde goederen de andere morgen (zaterdag) om 10 uur al in huis had terwijl ze vrijdag `savond pas besteld waren. Gewoon weg top houd dit vast Heb de site inmiddel sbij favorieten toegevoegd
Verbeterpuntenblijf vooral zo verder doorgaanmet het leveren
Fred
Hardinxveld
Pluspunten
Snelle levering. Aanvulling ontbrekende onderdelen van toeleverancier. Correcte afhandeling.
VerbeterpuntenGeen
Ab
Beekbergen
Pluspunten
Hele overzichtelijke website, kon makkelijk alles vinden en kreeg uitermate goed en vriendelijk advies toen ik even belde. Het bestelde was netjes ingepakt en snel verstuurd tegen zeer schappelijke verzendkosten. Absoluut een aanrader!
Jim
Leiden
Pluspunten
Zeer snelle levering en goed en compleet advies over vervangende onderdelen
John
Waalre
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling van de bestelling. De site is goed te doorzoeken op het gewenste product.
VerbeterpuntenPresentatie van de site: Het venster onder ``Waarom Fietsparts.nl`` is te klein, niet alle tekst wordt weergegeven. De onderste regel valt half weg. Vergroot dit venster iets.
Jan
Appingedam
Pluspunten
Maandag besteld dinsdag in huis, helemaal perfekt en compleet
Lucas Bolwerk
Utrecht
yvon
spijkenisse
Pluspunten
snel goed aardig duidelijk
Verbeterpuntengeen
j
den haag
Pluspunten
Eénvoudig Duidelijk Lekker snel Goede info over de bestelling
VerbeterpuntenIets meer uitgebreide informatie over het product. Ik bestelde `brede` spatborden, maar er staat nergens hoe breed ze dan zijn.
Rien
Zwolle
Pluspunten
Duidelijk en snel geleverd
Marije
Arnemuiden
Pluspunten
Duidelijk, Compleet, Scherp geprijsd, snelle levertijd.
Max
Zevenaar
Pluspunten
Snelle complete levering. Goede informatie op site. Goede info over levering
VerbeterpuntenHet kan wat goedkoper volgens mij
Paul
Houten
Pluspunten
Snelle en zorgvuldige levering. Alles geheel naar wens verlopen.
Verbeterpuntengeen verbeteringen
Jurgen
Hilversum
Pluspunten
snellel levering lage prijs
Verbeterpuntengeen
r.wildeman